Le lehet forgalmiztatni egy 50cc-is motort?
Ha van forgalmija és rendszáma, akkor az már nem segédmotoros kerékpár, hanem motorkerékpár, amit nem vezethetsz AM kategóriás jogosítvánnyal.
Nem mintha olyan egyszerű lenne "leforgalmiztatni" egy smkp-t. (Szerintem kb. lehetetlen)
Lehet,de ez után AM-es jogsival nem vezetheted ,csak zárt pályán,vagy forgalomtól elzárt magán területen.Itt az utóbbinál utast is szállíthatsz,amennyi ráfér.
A pályán a kapaszkodósáv kivételével(más egyéb okokat most nem említeném)60 km/h a megengedett min.seb.
Itt valaki nem tanult semmit,vagy ez a napi troll.
Nekem egy pedálos segédmotoros kerékpárom volt, amin értelemszerűen nem volt rendszám.
Egyszer nem vettem észre hogy rendőr jön mögöttem, és nyélgázon 80-al mentem itt Érden. Köteleztek a rendszámra.
Ja, a moped Steyr-Puch volt.
autópályán csak akkor mehetsz rendszámmal, ha emelkedőn is megy minimum 60-at.8ha nincs kapaszkodósáv)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!