Mikor érdemes motort vásárolni?
Sziasztok! :D
Tervezem az A2-es jogosítványt letenni jövőre, így ehhez megfelelő motort szeretnék használtan vásárolni.
Na most a kérdésem az lenne, hogy mikor érdemes, az év melyik részében?
Mikor legnagyobb a választék? Mikor legjobbak az árak? Mikor bukkanhatnék rá a legjobb ajánlatra?
Melyik oldalt ajánlanátok, hol nézegessem? Eddig a használtautón néztem főleg, de ha tudtok más jó oldalt ajánlani vagy, hogy honnan érdemes venni, akkor ne tartsátok magatokban!
Azt olvastam valahol, hogy február környékén nagyon jó ajánlatokat lehet kifogni, de nem tudom elképzelni, hogy februárba a szezon előtt olcsóbbak lennének az árak, mint szezon végén még a tél előtt…
A keret nem túl nagy amit motorra költenék majd, ilyen 400 000 Ft környéke. Nézegettem a hirdetéseket, meg olvasgattam, és amilyen motor stílus bejön nekem, olyanból a Suzuki GS 500E -t nézegettem és a Kawasaki Er 5-öt. Célom a kategória kimaxolása teljesítményben/végsebességben. (utóbbi sajnos csak 25 v 37 kW-os így az ki lett zárva).
Aki valamennyire jártas ebben, nyugodtan ossza meg velem a tapasztalatait.
Előre is köszönöm a segítséget. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!