Üdv! Érdemes régi dízel autót vásárolni?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy 2001-es Seat Toledo 1.9 tdi. A sima 110 lóerőst. Nem azért venném hogy majd ezzel nagy jampi legyek meg kormoljon, hanem jelenleg erre lenne keret és szeretném ha a fogyasztásom is kevesebb lenne mint most (7L), de szeretném ha azért amikor kell akkor menne is az autó. Megbízható ez a motor illetve maga az autó?2017. jún. 26. 14:34
2/7 anonim válasza:
Azt már nem nagyon éri meg megvenni, inkább PDTDI a jó vétel mostanában.
3/7 A kérdező kommentje:
1 millióig
2017. jún. 26. 15:44
4/7 anonim válasza:
Simán megéri.
Jó a PD is meg az adagolós is, ha mind a kettő megkapja a minimális törődést akkor örök életű motorok.
5/7 anonim válasza:
Nagyon visszasírom ezeket az autókat, már nem lesz örökélető "ólcsóbb" autó. :( Nekünk van 1 1.9 PD TDI és valószínüleg tekert, de gond 1 se volt vele 210 000 km de tuti tekert volt. Volt 1 Polo 1.4 6n ünk is az 50 000 km esen került apámhoz még régen, 1 deka olajat nem evett és mostmár ki tudja ki pörgette szét szegény autót. Annyira szeretem 0 90 es évek autóit de sajnos ez már a múlt. Mindenhol csak a PROFIT. Nagyon sajnálom ezeket a régi verdákat.
6/7 anonim válasza:
elírás annyira szeretem a 90 es évek autóit.*
7/7 anonim válasza:
Szerintem dìzeleket màr nem igazàn éri meg. Max ha nagyon sokat mennél. Én havi 2000 km alatt nem vennék dìzelt, főleg régit, ezekben sosincs 200.000 km de még a 400.000 is baràti lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!