Forgalmi vizsgán buktató körülmény, dolgok, amikre a legjobban kell figyeljek?
Igen, tudom.. Mindenre. Holttér, gyalogos, biciklis, egyirányúba/ból balra fordulni, jobbkéz stb. Igen. - De mi az, amit a legtöbben vétenek, ha vizsgáról van szó? Mi az, ami egyből bukás, és sokan nem veszik elég komolyan? Manapság, Pesten mennyire van az, hogy mindenképpen kell a vizsgabiztosnak fizetni, külömben vége a vizsgának "mondvacsinált" okkal a végén? Lettek új vizsgaútvonalak is.. Pontosan +8, azaz most 16 van, ha jól emlékszem, tudom.
Tapasztalatokat kérnék, Pest megye.. Budapest.
Én láttam már full rohadt nyúlványokkal és centírozatlan 20 éves kerekekkel és még sorolhatnám állapotú 28 éves suzukin is friss vizsgát . Szóval.
És egy patent állapotú autót nem engednek át pl mert le van sötétítve az első ablakok.
Visszakattan az index és nem veszik észre az irányváltoztatás előtt, záróvonal érintés, stb…
Egyébként az ilyen hibákat általában egyszer még elnézik a vb-k, ha nem balesetveszélyes helyzet épp. Másodjára már félreállás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!