Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most mit lehet ilyenkor tenni?

Most mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Nagyon jol vezetek sose hibazok altalaban a vezetesi orakon

Az elso vizsgamat jogtalannak erzem megcsinalgam tokeletesen a meroleges jobbra eloret es mondtak tolassak ki jobbra

Kitettem az iranyjelzot jobbra jobbra tekertem a komranyg egy kjcsit balra tekertem hogy igazitsak ezert huztak meg az utolso pervekben

Ma vizsgaztam a rutinrol nem tudtam kijonni mert annyira remegett a labam hogy lehetetlen volt

Mit tegyek hogy ne legyek ennyire ideges?

Mikozben tudok vezetni de igy..

dec. 9. 09:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Semmit, nyelni egy nagyot, tudni, hogy úgyis csak azért húztak meg, mert kötelező nekik, kell az extra pénz, aztán menni és megcsinálni még egyszer mindent tökéletesen. 👌
dec. 9. 09:51
 2/12 A kérdező kommentje:

Most még a . Rutinrol se tudtam kijonni annyira remegtem 4 perc ha volt az egesz

Fasz ki van

Valakinek volt hasonlo???

dec. 9. 10:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ne aggódj. Nem kötötten be magam. Lebaszott, de engedett tovább. Olyan ideges lettem, hogy azután meg az irányjelzőt hagytam ki. Meg is húzott.

Azután meg ment. Nem kell rajta görcsölni. Úgy ültem be majd a köv sikerül. És az a vizsga sikerült.

dec. 9. 10:15
 4/12 anonim ***** válasza:
36%
Egyébként van vizsgabiztos ismerősöm. Sajnos kis százalékot engedhetnek át, ki van adva. Ha sokat enged át lecseszik, hogy gyenge. Nem véletlenül hagyta ott a pályát jó sok.
dec. 9. 10:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Én pont így voltam. A gyakorló órák kifejezetten jól mentek. Aztán a forgalmin az első 2 alkalommal pár percek alatt meghúztak. Csupa olyasmiért, amit soha előtte és soha utána nem követtem el.

Én az első 2 alkalommal délutáni vizsgaidőpontot kaptam. Persze előtte az egész napot végigizgultam (pedig egyébként nem voltam vizsgadrukkos). Harmadszorra kértem az oktatót, reggeli első időpontot foglaljon. Mivel a helyszín nem a lakókörnyezetemben volt, reggel 5-kor kellett kelnem, hogy biztosan odaérjek. Nem volt időm izgulni, rettenetesen álmos is voltam. Sokkal nehezebb útvonalat húztam, mint korábban, a nagy forgalom miatt alig jártunk rajta, de átmentem, jóformán mire igazán felébredtem volna.

dec. 9. 10:26
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
Igyál két felest ;)
dec. 9. 12:11
 7/12 A kérdező kommentje:

Most kifejezettenn arra vagyok kiváncsi hogy ha van ilyen aki ilyen szinten remeg, az mit tesz ez ellen?

Egyébként köszönöm az előző válaszokat is!💋

dec. 9. 12:52
 8/12 anonim ***** válasza:
25%
Nem neked való a vezetés, ettől sokall komolyabb dolgok vannak a hétköz napokon.
dec. 9. 13:38
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

"úgyis csak azért húztak meg, mert kötelező nekik"

Nyilván csak azért és nam azért mert alkalmatlan vagy a vezetésre olyan szinten, hogy remegő lábbal a parkolóból képtelen vagy kiállni 🤣

dec. 9. 15:32
 10/12 A kérdező kommentje:

Erdekes ha alkalmatlan lennek akkor az oktato mellett hogy vezetnek hibatlanul??

Csak az ideg miatt nem tudok levizsgazni okos

Ha nem tudsz eretelmeset mondani akkor ne irj semmit

dec. 9. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!