Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most mit lehet ilyenkor tenni?

Most mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Nagyon jol vezetek sose hibazok altalaban a vezetesi orakon

Az elso vizsgamat jogtalannak erzem megcsinalgam tokeletesen a meroleges jobbra eloret es mondtak tolassak ki jobbra

Kitettem az iranyjelzot jobbra jobbra tekertem a komranyg egy kjcsit balra tekertem hogy igazitsak ezert huztak meg az utolso pervekben

Ma vizsgaztam a rutinrol nem tudtam kijonni mert annyira remegett a labam hogy lehetetlen volt

Mit tegyek hogy ne legyek ennyire ideges?

Mikozben tudok vezetni de igy..

dec. 9. 09:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

Tudod az a baj, hogy a jelenség ismerős, teljesen megszokott. Sok emebrben van vizsgadrukk.

Ami nagy baj: vegyük pl. Dajka Lászlót (st22 Lacika) Elég nagy az arca mostanában, ő mindent jobban tud. Sok éve kamionozik. Minden videóját láttam, de egyszer sem mondta magáról, hogy tökéletesen vezet.

Ha komolyan gondolod, akkor neked nem szabad az anyósülésre sem ülnöd!

dec. 9. 15:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém ugyanígy volt. Nem is mondom hanyadjára sikerült neki a forgalmi vizsga. Nagy nehezen meglett. Oktató mellett nem volt semmi, vizsgabiztos mellett meg fosott szó szerint mint a gép. Nagy nehezen lett meg neki. 1 éve megvan, balesetmentesen vezet.
dec. 9. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!