Amikor csináltátok a CE jogsit, ti mennyire izgulatotok vezetés közben?
Figyelt kérdés
ma 09:45
1/2 anonim válasza:
Én csak egy kicsit izgultam.Öreg motoros vagyok már,nem kell izgulni mert az nagyobb bajt okoz.Legyél természetes és magabiztos.Az én vizsgám nagyon rövidre sikerült mert a pályarész negyedénél sem jártam amikor a vizsgáztató vissza írányított a kiindulási pontra.Miért?Na,ekkor voltam nagyon betojva.Amikor a vizsgáztató a végén azt mondta : - Balesetmentes vezetést ki9vánok... Ekkor könnyebbültem meg.Miért szakitotta meg a vizsga utat?Vizsgázónak a külső sávban kell közlekednie mint tudjuk.Eső után voltunk és elöttem egy nagy pocsolya volt és a járdán egy anyuka tolta a babakocsit.Én indexeltem balra és az előzés 5 feltételét figyelembe véve lassitással sávot cseréltem.A vizsgáztató kérdésére miért tettem ezt azt válaszoltam,hogy nem akartam a pocsolya vizével beteriteni az anyukát és a babáját.Ez nagyon tetszett neki mert nem csak az utat néztem ha nem a környezetemet is.
2/2 A kérdező kommentje:
Grat, en szerdan vizsgazom forgalmibol,rutin az konnyen ment
ma 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!