Mit csináltatok az első vezetés órátokon? Izgultatok?
Holnap lesz az első órám, de bevallom, kicsit parázom tőle. :D Váltani már tudok, tolatni is, kanyarodás, megfordulás is megy, vészfékezést is próbáltam, illetve az emelkedőről való elindulást is gyakoroltuk itthon forgalomtól elzárt területen. Utóbbi nehezebben ment, de kb. 5-6. alkalom után már sikerült összehangolnom a kuplung-gáz/kéziféket.
Sose vezettem csak most egy kicsit az oktatás előtt, hogy mégse úgy menjek már oda, hogy azt se tudom, hogy mi fán teremnek ezek a dolgok:D
Ti nektek hogy ment az első pár alkalom?
Ó persze, itt mindenki már az első vezetés alkalmával úgy fordult a Lövölde térnél, mint Lauda a Nürburgringen.......
Csak akkor azt nem értem, hogy akkor miért is kellett heteken át tanfolyamra járni, aztán drága pénzért pótórákat venni, és végül borítékot dugdosni a vizsgabiztosnak? :D
7: Konkrétan egyik válaszoló sem írt még hasonlót sem. 😁
Mit szívtál?
A közvetlen ismeretségi körömből idéztem.
Ne mond, hogy a te barátaid között nincsenek ilyen "tökéletes" pilóták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!