Hogyan tisztítsak el egy garnitúra alufelnit?
Figyelt kérdés
Vettem egy garnitúra alufelnit, gumi nélkül van. Kint volt tartva, így saras, piszkos. Hogyan takarítsam el hogy ne tegyek benne kárt?
Egyszerűen vízzel, szivacssal elég lesz körbetörölni?
tegnap 18:27
1/5 anonim válasza:
Meg-tisztítás és ki-takarítás kapcsán tudnék mondani tanácsokat, de ha te eltakarítani akarod akkor inkább tedd le a kuka mellé, majd valaki csak elviszi.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazán hasznos válasz.
tegnap 19:52
3/5 anonim válasza:
Vannak erre való felnitisztító szerek. Ha csak sáros, poros, koszos, azt lehozza a szivacs és autósamponos melegvíz is. Ha pl a belső része az életben nem volt még letakarítva és bele van égve az évtizedes fékpor, ahhoz már komolyabb cucc kell. Van külön felnitisztító. Lehet abból is többször át kell menni rajta, mire tiszta lesz.
4/5 anonim válasza:
Én mosogatógépbe raktam be 60 fokon 3 jár kapszulával tiszta lett.
Mondjuk én csak 1 et vettem pótkeréknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!