Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdeklődés képpen,hogy sógorom...

Érdeklődés képpen,hogy sógoromnak van kint Németországban 2 garnitúra alufelni. Ha én akarom neki haza hozni kintről akkor a rendőrök vagy akár a navosok bele köthetnek a határon hogy nincsenek papírjai?

Figyelt kérdés

Alufelni,Már régóta meg van neki és költözik haza csak egyszerre nem tudja el hozni és én segítek neki.

Lehet ebből bármi probléma?

2023. ápr. 30. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lopott?
2023. ápr. 30. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Mivel valószínűleg meg sem fogsz állni a határon, így igen kicsi az esélye, hogy lebuktok a lopott felnikkel.
2023. máj. 1. 00:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Le írtam hogy régen vásárolt.Már az autó sincs meg neki amire jo, csak kar lenne kint hagyni 2 garnitúra BMW felnit.Ha lopott lenne biztos hogy haza se hoznam.
2023. máj. 1. 03:59
 4/6 krwkco ***** válasza:

EU-n belül nincs vámfizetés.

De biztos, ami biztos alapon érdemes iratni a sógoroddal egy papírt, hogy megbíz a felnik hazaszállításával. Telefonszámmal. Ha valahol kérdőre von egy német vagy egy osztrák rendőr, akkor hamarabb el fogja hinni egy német lakosnak, hogy legálisak a felnik, mint egy "gyanús kelet-europainak".

2023. máj. 1. 06:14
 5/6 anonim ***** válasza:
ha a számla megvan róla minden oké, egy ellenőrzésnél az lesz az első amit kérnek róla
2023. máj. 1. 08:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Senki sem fog belekötni két szett alufelnibe, az autón voltak amit rég vett sógorod és kész, nem állnak le nyomozni egy ilyenért, illetve nem kell mindent számlával bizonyítani ami nálad van. Ha egy tele kisbusz felnit vinnél az már más történet.
2023. máj. 1. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!