Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kocsikban varosban mar miert...

Kocsikban varosban mar miert nem hallgatnak nagyon hangosan zenet lehuzott ablakkal?

Figyelt kérdés
15-20 eve nagy divat volt, naponta lattam tobbet is. Mara teljesen eltuntek ezek.
ma 12:32
 1/9 Telelő Teve ***** válasza:
Mert egyre több autóban alapfelszereltség a klíma - s ha az megy akkor nem fogod lehúzni az ablakot.
ma 12:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert akkora a forgalom, hogy normális ember nem akarja szagolni a többi autó kipufogógázát.
ma 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert akkor menő volt, hogy egyáltalán van egy hallgathatóbb rendszered a kocsiban.

Most már szinte a gyári felszereltség is jól szól, nem menő hangoztatni.

De én a mai napig látok ilyet, inkább a gyári felszereltséget lecserélő, nagyobb kategóriás kocsiknál.

Na nálunk a cigók nyomják az ódriban meg a bömösben.

ma 12:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Ma már egyre inkább alap a klíma. És (szerencsére) egyre többen tartják prolinak az efféle viselkedést.
ma 13:15
 5/9 kutyafule4 ***** válasza:
Szokták azért még.
ma 13:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Sötét helyeken mint Borsod vagy Békés megyében a mai napig lehet hallani ahol ez még menő.
ma 14:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Már nem nagyon divat manapság, a fent említett delikvensek meg azóta felnőttek. (Ellenpéldák persze akadnak.)
ma 14:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Kevesebb a hülyehyerek, aki ilyen szar tuc-tuc zenét hallgat.
ma 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Annak idején nagy divat volt hiperszuper hifi rendszert építeni az autókba minél nagyobb hangszórókkal minél nagyobb erősítővel, basszussal, még versenyek is voltak. Ma már ennek nem igazán van divatja, és nem csak azért mert klímás autók ablakait nem tekerik le, hanem már egyszerűen ez a jelenség nem számít menőnek és inkább nem csinálják. Meg az a generáció már felnőtt és megkomolyodott azóta. Én is ilyen voltam annak idején, igaz én azért tekintettel voltam arra hogy lakott területen belül, főleg a kis utcákba nem üvöltettem ész nélkül. De voltam olyan rendezvényeken ahol ezt lehetett. Meg amikor az az autóm sajnos megadta magát akkor én eladtam, de az audio rendszert kiszereltem belőle és itthon a műhelyembe raktam össze 2 nagy hangfallal, egy mélynyomóval és külön tápegységről kapja az áramot, azóta egy modernebb fejegységgel amire rátudom csatlakoztatni a telefonomat és arról megy a zene a műhelyben, ilyen téren még megvan, de ott sem üvöltetem állandóan.
ma 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!