318-as BMW 1991 évjárat. Vélemény? De inkább tapasztalat?
Nekem '89-es 316 van.
Ha gyári állapotban, nem agyonhajtva veszed meg, akkor sosem fog csrbenhagyni. Az enyém lassan 4 éve van velem, ezalatt semmi különös problémája nem volt, engem nagyon meggyőzött. Kényelmes, szép, minőségi, hátul hajt, kellően erős, és nagyon megbízható.
A motor méretéhez képest nem eszik sokat, az enyém átlagosan 7,5 liter körül van. Hosszú úton autópályán tartós sebességnél 6 l körül.
Engem meggyőzött. Sosem adom el, sőt majd jön mellé még egy ugyanilyen :)
2. vagyok
Ne vedd meg, ez egy megkínzott, kitaposott belű halálra ítélt gép :(
Gyári állapotút vegyél, az örökéletű
14:06
mivagy te notredamus ??? ennyire nem lehetsz számalmas hogy pár képböl megállapitod h aza kocsi szar, széthajtott...
amugy meg el kell menni egy szerelövel és átnézetni és utánna kell véleményt mondani!!!
am meg egyártalán nem vagyok bmw fan. Az tény és valo hogy kinézetre a bmw-k szinte a legjobbak hanem a legjobbak de motorikusan egy rakás sz@arok nem mennek sehova csaka benzint nyelik és rengeteg pénz elmegy a szervizelésükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!