Dodge Nitro? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Abban szeretnék tanácsot kérni,hogy mennyire megbízható jó kocsik.Kb.olyan 1-2 even belul szeretnek 1et beujitani,de meg nem sok mindent tudok rola.Viszont ugy erzem,hogy ez szerelem volt elso latasra.Amerikai oldalakon már láttam olyan 10 ezer dollar korul még kb. mennyibe kerulne mindent elintezni ,hogy itt tudjam hasznalni?Itt nalunk mar lattam olyan 12 ezer euro korul diesel motorral.Vagy talan jobban megeri valahol europan belul szetnezni,mint USA-bol behozni?2011. aug. 18. 13:17
1/2 anonim válasza:
szinte egyre megy hogy honnan hozatsz be...ugyanannyi az ügyintézés díja.hát kb az ügyintézés díja kb 1.2 milla környékén van,plusz 500 e ft az utaztatása az usábol.ha valamelyik országból veszed akkor hazatudod teis hozni és megspórolod az utaztatást.Az forgalomba helyezési ügyintézését bízd erre szakosodót cégekre vagy emberekre,mert ha te vágsz bele nagyon megszívathatnak,plusz rengeteg időbe telne.Én kb 2 ével ezelött hoztam be Angliábol egy kocsit,még akkoriban nem nagyon értetem az űgyintézés m,enetét,mikor elkezdtem volna akkor mondták nekem hogy kb bele telni 3-4 hónapba mirre rendszámot kapjon,ezért rábiztam egy ezzel foglakozó cégre az egészet és lám meglett 3 hét alatt :D
2/2 A kérdező kommentje:
Hello!Koszike a választ..Igen en is kezdem ugy erezni,hogy lehet egyszerubb lesz europan belul szetnezni.Szlovakiaban talaltam egyet 7600 euroert ami szerintem nagyon jo ar erte..Esetleg még azt megkérdezhetném ,hogy melyik orszagban lenne erdemes nezelodnom?Mert ugy hallottam,hogy az olaszok elegge tonkreteszik a kocsikat..Nem tudom,hogy ez mennyire igaz vagy sem.Koszike a valaszt megegyszer :)
2011. aug. 19. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!