A romák miért big bizniszelnek roncs,balesetes kocsik megvásárlásával? Nagy pénz van ebben ? (Rááltak a településemen ahol lakom rendessen)
1. A kocsik minden porcikája érték.
Ha nem nagy hibás, helyrerázva kicsit megy használtautónak.
Ha bontás, akkor alkatrészek, katalizátor, kasztni vashulladékba stb. mind kijön
Ismerek olyat akik a küszöböt rágták évekig, azóta kocsiznak (igaz ők közel sem a top szint) de azóta jobb életszínvonalon mint egy dolgozó ember, saját maguk uraként megélnek
Face csoportokban írnak rá boldog boldogtalanra, aztán vagy elküldik az amúgy hibás alkatrészt, játszva a félhülyét, vagy nem.
Minap én nem egy romához mentem el, de az is zugbontott, persze, hogy nem belevaló cuccot akart eladni. Autóztam 140km-t feleslegesen.
És akkor próbálja megmagyarázni, hogy de, jó lesz bele.
A háttérben ott volt vagy 8 olyan autó, nem igaz, hogy nem tudta, mit ad.
ma 11:26 "Az autóbontáshoz tudás kell."🤣
Igen! Nálunk például: (szintén Szolnok megye) szekercével, fejszével, baltával bontják a használt autókat mert drága az áram!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!