Egy hónapban mennyi pénzt költesz el a Vintiden? Tud függőséget okozni más levetett ruháinak a megvásárlása?
Ruhákban sosem vennék neten, mivel ki tudja a valóságban milyen a szabása és hogy állna. Mennyire feszül avagy laza stb.
De ez én vagyok.
"Ruhákban sosem vennék neten, mivel ki tudja a valóságban milyen a szabása és hogy állna. Mennyire feszül avagy laza stb.
De ez én vagyok."
Ja hogy te vagy, te kis tudat hasadásos! :D
Na akkor segítek Magyarul írni neked! :))))
"Ruhákban sosem vennék neten, mivel ki(helyett, TE) tudja(tagadást fejezel ki, TE NEM TUDOD) a valóságban milyen a szabása és hogy állna. Mennyire feszül avagy laza stb.
De ez én vagyok.(Ez a mondat felesleges, mert mindenki tudja, hogy kizárólag magadról beszélsz)
E mellé még akkor megkérném, hogy ne offolj.
Teljesen más témában írsz magadról, miközben a kérdés se nem téged céloz, se nem azt, amit érint a mondatod magadon kívül.
Kérdező. Bármi tud függőséget okozni. Ajánlom azt nézd, te mennyit költesz rá, hogyan viszonyulsz ehhez és az összeghez, ahhoz képest amennyit keresel, és amennyire egészséges ez a dolog nálad, és valóban hasznos, és szabad vagy mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!