Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A romák miért big bizniszelnek...

A romák miért big bizniszelnek roncs,balesetes kocsik megvásárlásával? Nagy pénz van ebben ? (Rááltak a településemen ahol lakom rendessen)

Figyelt kérdés
Vas vas vas legyen aztán megyünk a méhtelepre? Ennyi? Volt a hírekben is,hogy 1 magán személy több tonnát adott le kocsikból évek alatt. Azt lesik a városomban,hogy hol van törött sérült kocsi.
dec. 7. 19:47
1 2
 1/18 Telelő Teve ***** válasza:
100%
Miért, hány kocsit törtök össze mondjuk egy héten a településeteken? Ha százszámra gyártjátok a roncsokat lehet még én is beszállok.
dec. 7. 20:07
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

"Vas vas vas legyen aztán megyünk a méhtelepre?"

Nem csak ennyiről van szó. Előtte kiárulnak, amit csak tudnak alkatrészként, jellemzően Marketplace-en. Utána a maradékot a kert végi zugbontóból eltolják valamelyik hulladékudvarra, leadják fémhulladékként, azt' kész, nekik megvan a biznisz.

dec. 7. 20:07
 3/18 mindentudó99 ***** válasza:
Csak a katalizátor nagy pénzt hoz
dec. 7. 20:16
 4/18 A kérdező kommentje:
1 héten nem tudom de mikor baleset van ott hagyják a kertben. Az ember lát:) Utána megjelennek a csengetők és kiabálók. No koma összetörted az ótót add el ! Sokszor hallják egymástól mi történt onnan tudják.
dec. 7. 20:18
 5/18 anonim ***** válasza:
82%

1: milyen településen laksz te ahol naponta törik össze az autókat?

2: A szöveged alapján te is ilyenekben gondolkozol, tőlük kérdezd meg ne tőlünk mi benne a biznisz.

3: Ha a 2-es feltételezésem nem igaz akkor elnézést, viszont akkor kerüld el ezeket nagy ívben!🤣

dec. 7. 20:29
 6/18 anonim ***** válasza:
dec. 7. 20:50
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,hogy naponta. Én ezekkel nem tárgyalok hát mindig a cigarettát kunyerálják ha bemegyek a coopba . Szolnok megye annyit mondok.
dec. 7. 20:50
 8/18 anonim ***** válasza:
26%

Amíg ne mvolt a mohu "legálissá" tudták tenni ezzel a drogokkal, rablással, prostitúcióval stb keresett pénzek jó részét.

Egyébként persze, mások lehúzásában nagy pénz volt mindig is, most is az van.

dec. 7. 20:52
 9/18 A kérdező kommentje:
Rómeók mindenhol vannak az nem én voltam hetes. Mindenhol az országban ezt csinálják.
dec. 7. 20:52
 10/18 A kérdező kommentje:

"Amíg ne mvolt a mohu "legálissá" tudták tenni ezzel a drogokkal, rablással, prostitúcióval stb keresett pénzek jó részét."

Ezt nem értem,hogy függnek összek ezek a roncsfelvásárlásukkal és a mohuval?

dec. 7. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!