Van 15millió forint megtakarításom, lizing?
Szeretnék vásárolni egy szalon Karoq skodát, viszont ennek az ára 13millió körül lenne,az én konfigom, így nagyjából nulláznám magam, maradna 2millió megtakarításom.
Viszont van Zárt végű pénzügyi lízing lehetőség magánszemélyként is 5évre, 6.6millió kezdő, 130k lenne cascóval együtt a havi díja a kocsinak, maradvány:2.6millió.
Nagyjából havonta 500k teszek félre. így viszont akkor "csak" 400körül tennék félre.
Ti bevállalnátok?
Hát, akkor azt veszel amit akarsz. :D
Tipik "azért veszem hogy majd a haverok, szomszédok irigykedni fognak" feelingje van ennek.. :D
Kérdező: akkor minek tetted fel a kérdést? Vágjál bele.
4 vagyok
Havi 400k megtakarításon agonizálsz?
Én megvenném kp-ra, ha ilyen mértékben tudok megtakarítani és ott az ára.
Mire tartalékolsz ilyen inflációs és árfolyamkörnyezetben?
Igazából nem tudom, nincs gazdasági végzettségem, így fogalmam sincs milyen lehetőségeim vannak.
Lakást örököltem, arra nem kell gyűjtenem, leginkább arra gyűjtök, hogy ha bármi történik kiesek 5-6 hónapig a munkából akkor se legyen gond, illetve ha gondolok egyet akkor eltudjak utazni kvázi bárhova, de szeretnék most már egy autót is vásárolni, de úgy,hogy nem minden forintot arra költök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!