Milyen lámpafestéket tudtok ajánlani, ami tényleg átfesti a sárgát pirosra, de nem vesz le sokat a fényerejéből?
A Motip-et próbáltam, nem rossz, de kicsit gyenge a szín.
Vagy estetleg több rétegben kellene? de akkor is megőrzi a fényáteresztő képességét?
vagy egyéb márkát tudtok ajánlani?
(a cél csakis narancssárga műanyag átfestése lenne pirosra, más szín most nem érdekes)
Bármivel fested az bizony levesz sokat az áteresztő képességéből.
Ha többször kened le akkor többszörösen veszi le.
hát igen, gondoltam.
és a különböző színű lámpafóliáról mi a véleményed? a leírás szerint minden jó, na de esetleg a gyakorlatból van ismereted, hogy mennyire fed és mennyire valóban piros fényt ad ki?
egy sárga lámpabúrából kellene pirosat varázsolnom ... egyet már próbáltam, de vagy inkább narancssárga lett vagy túl sötét, és nagyon levette a fényerőt.
ezért próbáltam kérdezni, hátha valakinek van nagy tapasztalat ebben, és tudja, az egyes típusok között milyen különbségek vannak.
ja mert az az alapprobléma, hogy ez egy elég speciális alakú. a sárga pedig gyárilag adott, csak kellene belőle piros is, ami viszont nem adott, beszerezhetetlen. ez egy nagy fényhídnak a búrája, de már nem gyártják, mégis rendbe akarnám tenni valahogy. sárgát sikerült szerezni, pirosat viszont nem.
kb ez a helyzet.
ilyesmi:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!