Új Daciát szabad vásárolni?
Figyelt kérdés
dec. 1. 14:52
21/38 anonim válasza:
Egy dolgot fontos leszögezni, nem másnak vásárolsz autót, hanem magadnak! (Legalább is normál esetben). Én nem vennék több okból sem, de nem is ez a lényeg, hanem hogy neked tetszen és megfeleljen. Mert ha neked okés és a pénzed is meg van rá, akkor én áldásomat adom a vásárlásra.
22/38 anonim válasza:
A Daciat csak a szegények veszik vagy cégek, mert hamar megy a levesbe, átmossák vele a pénzt.
23/38 mindentudó99 válasza:
Szabad. Viszont Dustert nem vennék újat mert szerintem az már drága. Én 7 éves Dustert vettem 5 éve. 1.5 dci. 5 év alatt két izzó égett ki. Teljesen jó autó.
24/38 anonim válasza:
5 év az aztán nagy idő.😊 Van a családban egy mezőre járós kettes golf, ami idén tölti a 40et és már több 1.5 millió km van benne. Jó, volt már komplett váltó csere ekkora futásnál meg többször is fúrva a motor, de hát istenem.. 😅
25/38 anonim válasza:
Én a 3-as válaszoló voltam és az egy troll komment volt. Őszintén szólva nekem a Dacia Logan tetszik.
26/38 mindentudó99 válasza:
#24 5 év alatt van hogy egy fél autót ki kell cserélni. Ket izzó egy 13-14 éves kocsinál nem rossz.
27/38 anonim válasza:
26-os! Tisztában vagyok vele pont ezért írtam amit írtam. De mindenki eldöntheti, hogy műanyag hulladékot vesz vagy valami régebbi, de jó állapotú olyan autót, ami még nem volt ennyire a fogyasztói társadalom "igényeire" kihegyezve.
28/38 anonim válasza:
De azt nem írtad 23-as, hogy hány km van a kocsiban. Mert nem mindegy hogy 50ezer vagy 350ezer.
29/38 Meton válasza:
Szerintem próbáld ki. Ha tetszik, akkor vegyél. Egyébként valóban a legalja. Régebben azt hittem, hogy a Suzuki a leg igénytelenebb, de nem, mert ott a Dacia. De ülj bele és döntsd el. Az alacsony ár csábító, a kocsi sem annyira rossz, de kevés pénzből hozzák ki, csodát nem szabad várni. Én egy elektromosat láttam. Szeretem az elektromosat, de a Dacia nem az a minőség, amivel beérem. Amúgy jól megy, jó a fogyasztása, ami a könnyű felépítésnek köszönhető. A törésteszteket meg inkább ne nézd. Ha nem töröd össze, nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!