Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új Daciát szabad vásárolni?

Új Daciát szabad vásárolni?

Figyelt kérdés
dec. 1. 14:52
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Nekem az a lényeg hogy megbízható legyen.
dec. 1. 16:14
 12/38 anonim ***** válasza:
80%
Az ÖAMTC és az ADAC teszteket javaslom, nézz FB oldalakat és tc cikkei is informatívak.
dec. 1. 16:18
 13/38 anonim ***** válasza:
86%

2018as Logan mcv-m es egy 2022es Joggerem van. Mind2 ujkoraban.

Logan kevesbe volt hibas, Joggerrel volt 1-2 erdekes korom. Kicsit nyomi a Renault (jah ugyebar az is nyugati, csak mondom)

Tipushiba mindenhol van. Pl a Logannel kepesek megadni ido elott magukat a katalizatorok, markaszerviz javaslata a szonda kiemelo :)

Egyebkent szeretem mind2 autot. Logan igenytelen, egyszeru. Jogger mar egesz korrekt belsovel, felszereltseggel es annak ellenere, hogy csak 110LE, elegge jol gyorsul, nem kell aggodni vele elozesnel vagy palyan.

dec. 1. 16:22
 14/38 anonim ***** válasza:
0%

#10 "amiből egy pótolható alkatrész hiányzott"

Én ilyet nem írtam, hogy egy pótolható darab hiányzott. Azt írtam, hogy a nem-klímás, pollenszűrő nélküli fűtésbox került az autóba. A pollenszűrő helye ki sem volt vágva. Nem lehet bele tenni. Aligha mondhatni, hogy könnyen és olcsón orvosolható problémáról van szó.

Ja és nem "fogtam ki". Veletek ellentétben én nem egyetlen (saját) példányból indulok ki és nem is a totalcar-on olvasom mások fröcsögését, amit aztán saját beépítek a saját véleményembe. Én naponta látom ezeket a fostaligákat testközelből. Nem egyet, nem kettőt.

"Mennyiben befolyásolja a százezerszám eladott autó minőségét a te hited?"

A világ egyik leggusztustalanabb érvelésének tartom azt, amikor valaki a tényeket "mások véleményének" hívja, de ennél is van egy rosszabb dolog: amikor ez úgy van megfogalmazva, hogy "mások hite". A vallásosok, laposföldesek és egyéb retardált konteósok előszeretettel nyúlnak ehhez az eszközhöz. És most te is. Ez vagy te.

"a feltett kérdés... Abban a "szabad-e" fonéma szerepel"

Az alacsony értelmi szintet tovább bizonyítja az a tény, hogy te most ezek szerint azt hiszed, hogy a kérdező arra volt kíváncsi, hogy tiltja-e a Dacia vásárlását törvény, vagy szabály, vagy az édesanyja, vagy bármi. Ami nyilvánvalóan nem így van, teljesen egyértelműen arra volt kíváncsi, hogy mennyire jó ötlet pénzt pazarolni arra a foskupacra.

"Hál' Istennek a közlekedési eszközök csak tárgyak"

Ez a kijelentés pedig azt bizonyítja, hogy nem vagy tisztában az autó szerepével. Szerinted az autó csak egy jelentéktelen tárgy? Annak a jelentéktelen tárgynak a minősége jelentheti és nagyon esetben jelenti is a különbséget élet és halál között. Arról már beszéltem, hogy az általam említett fűtésboxos példa milyen jól körülrajzolja a Dacia nem létező összeszerelési minőségét, de beszéljünk akkor arról is, hogy a Dacia állandóan 1-2, vagy nagy ritkán jobb napokon 3 csillagokkal bukdácsol a törésteszteken. Még a szintén büdzsé népautó Suzuki Swift is gond nélkül hozza a 4, néha akár 5 csillagokat.

Persze ha neked az életed egy fillért sem ér, akkor hajrá, éljen a Dacia mindhalálig (szándékos szófordulat).

"Dehogynem. Épp azt csinálod ezen hozzászólásodban is. Vagy ilyen rövid a memóriád?"

Talán, de legalább tudok olvasni veled ellentétben. Az egész mondat arról szólt, hogy nem ítélkezem, KIVÉVE ebben. Semmi ellentmondás nem történt, nyíltan vállaltam, ha képes lennél elolvasni.

dec. 1. 16:40
 15/38 anonim ***** válasza:
20%
#11 A "megbízható" az utolsó jelző, amit használni lehet velük kapcsolatban.
dec. 1. 16:41
 16/38 anonim ***** válasza:
dec. 1. 16:49
 17/38 anonim ***** válasza:

Nem tiltja semmi, viszont jócskán megemelkedtek az árak. Pl. egy Duster új, 10 milla....

Nos annyiért biztos nem, hiába tud kicsit többet úttalan utakon mint sok más SUV.

A Renaulthoz képest gyengébb a minőség, meg lehetnek érdekes dolgok. (Saját tapasztalat.)

Ha jó, akkor jön-megy.

dec. 1. 17:00
 18/38 anonim ***** válasza:
Lassan semmilyen (új)autót nem szabad venni az (új)autó árak+ fenntartási költségek és a fizetések aránya/aránytalansága miatt...
dec. 1. 17:44
 19/38 anonim ***** válasza:
84%
Nincs a Daciával semmi baj, az eggyik legnépszerűbb márka. Családban is van egy Lodgy 5 év alatt semmi panasz nincs rá.
dec. 1. 18:11
 20/38 Szolovjov ***** válasza:
#3 Ugye vágod, hogy a Dacia az Renault?
dec. 1. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!