Egy 30 éves férfinek milyen autó áll jól?
Mennyire számít "öregnek" egy 30 éves pasi egy sportkocsihoz?
Azt hallottam, hogy olyat csak az vesz aki kapuzárási pánikban szenved és kompenzálni próbálja a korát, aztán csak a nevetség tárgya lesz, hogy olyan autót vesz amit a fiatalok szoktak.
De ha valaki 30 évesen nem egy családos ember, akkor miért ne lehetne olyan autója?
Drága bogaram!
Egyik probléma, hogy 30 évesen már öregnek érzed magad.
Másik, hogy ebben a korban már a kapuzárás rémségéről vizionálsz.
Harmadik: ennyi idősen nem vagy képes eldönteni, hogy mit is akarsz venni.
Negyedik: attól félsz hogy kinevetnek az autód miatt.
Ezek alapján, úgy tűnik, van neked bajod éppen elég, szóval hagyd a 3.14-csába ezt az autóvásárlás ügyet, maradj otthon a hátsódon, és nézd a Paprika TV-t.🤣
Igen, köszönöm is a válaszokat!
Egyébként rosszul fogalmaztam, mert nem kimondottan sportautóra gondoltam, (Porsche 911, Ferrari, Lamborghini stb.) hanem csak sportosnak tűnő modellekre. Vagyis ami kétajtós és nem egy annyira tucatautó, hogy minden sarkon látni belőle.
Igazából én nem érzem magam öregnek, legbelül főleg nem, csak az idő telik és már nem 20 éves vagyok. Nem is ezzel szeretnék megpróbálni nőzni, mert náluk esélytelen vagyok, csak kíváncsi voltam, hogy általánosságban tényleg ennyire ki van hegyezve ez a téma, vagy marhára nem érdekel senkit. Legszívesebben úgy lesötétíteném az ablakokat, hogy ne is látszódjon belőlem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!