Egy 30 éves férfinek milyen autó áll jól?
Mennyire számít "öregnek" egy 30 éves pasi egy sportkocsihoz?
Azt hallottam, hogy olyat csak az vesz aki kapuzárási pánikban szenved és kompenzálni próbálja a korát, aztán csak a nevetség tárgya lesz, hogy olyan autót vesz amit a fiatalok szoktak.
De ha valaki 30 évesen nem egy családos ember, akkor miért ne lehetne olyan autója?
Hogy lennél már 30 évesen öreg?Ha ilyen aggastyán korodra ekkora megfelelési kényszered van és mások véleménye ennyire befolyásol ott más bajok vannak,felnőtt emberként képesnek kéne lenned eldönteni mi jó neked
Vegyél olyat ami tetszik,ennyi
A kapuzárási pánik egy nemlétező dolog a férfiaknál. Régen valósnak hitték, de már régen nem. Manapság már kizárólag a nők használják ezt a kifejezést, ha szándékosan sértegetni akarnak egy férfit.
A valóság az, hogy egyszerűen akkor érnek el arra a szintre a férfiak, hogy az életük stabil és fel lett építve az alap az életük hátralévő részére (ház, család, pénz), így végre elkezdhetnek hobbikra és mindenféle marhaságra pénzt locsolni, mert végre megengedhetik maguknak. Mondhatni a gyerekkori álmaikat akkor tudják megvalósítani. Te is gondolom ilyen vagy: család ugyan nincs, de kellően kényelmes és stabil az életed ahhoz, hogy vegyél egy olyan autót, amilyet szeretnél.
Jelzem, mióta a nők is dolgoznak, azóta ugyanez megfigyelhető a nőknél is. És az egészben az a "legszebb" (valójában nem szép, nem jó dolog ez, hanem elég szomorú), hogy miközben a nők előszeretettel sértegetik a férfiakat kapuzárási pánikkal, ami náluk nem létezik, addig a nőknél ugyanezek a tünetek valóban kapuzárási pánik tünetei. Náluk valóban létezik. Régen 25 éves korára majdnem mindenki házas volt gyerekkel, szinte lehetetlen volt kifutni az időből. Manapság 25 évesen sokan még el sem kezdték az életüket, akkor kerülnek ki egyetemről. Még elkezdenek karriert építeni, az instabil, kevés a pénz, nem akarnak a férfiaknál megbízhatatlanabbnak tűnni a női létük miatt, stb. Aztán hopp, 40 évesek. Az elérhető és megbízható férfiak száma minimális, az egészséges terhességre való esély valami 5% körül van, stb. És itt üt be a pánik. És az valóban pánik.
Na de elég a biológiából, az egésznek csak annyi a lényege, hogy egyrészt nem másoknak kell megfelelni, hanem magadnak, másrészt meg aki ilyen kifejezésekkel dobálózik, hogy kapuzárási pánik, az meg még csak egy hangyafasznyi figyelmet sem érdemel. Csináld, amit jónak látsz, éld a saját életed úgy, ahogyan neked kényelmes és szórakoztató.
" Egy 30 éves férfinek milyen autó áll jól? "
Ha más nem áll neki jól, akkor vehet akármilyen autót.
Én nem tudom milyen autó állna neked jól, de azt igen, hogy nekem melyik.
37 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!