Egy 30 éves férfinek milyen autó áll jól?
Mennyire számít "öregnek" egy 30 éves pasi egy sportkocsihoz?
Azt hallottam, hogy olyat csak az vesz aki kapuzárási pánikban szenved és kompenzálni próbálja a korát, aztán csak a nevetség tárgya lesz, hogy olyan autót vesz amit a fiatalok szoktak.
De ha valaki 30 évesen nem egy családos ember, akkor miért ne lehetne olyan autója?
30 éves ember még egyáltalán nem öreg. Manapség sokan kb. ilyen korban vállalják az első gyereket. Más időket élünk mint régen.
Nekem az egy kicsit fura, mikor ilyen 50-60 körüli kopaszodó, hátul és kétoldalt őszhajú, pocakos bácsik flexelnek a vársoban a BMW kabrióval.
De nyilván az ő dolguk. Ha nekik ez a jó, tisztességes munkával megkeresték a rávalót, akkor felőlem csinálják!
Hát azért attól is függ, hogy milyen sportkocsiról van szó.
Sokan eléggé széles spetrumon értelmezik ezt a kifejezést.
Igen, persze, ki szokták röhögni a 30-asokat a Porsche-kban...
Ahogy előttem írták, 30 évesen egy férfi el tudja dönteni milyen autót akar. Engem pl. 37 évesen se röhögött ki senki benne. Vagy legalábbis nem láttam, ellenben elismerő pillantást, megjegyzést stb bőven
"hogy olyan autót vesz amit a fiatalok szoktak."
A fiataloknak van pénzük sportkocsira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!