Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minek vesz valaki nagyköbcenti...

Minek vesz valaki nagyköbcentis autót, ha úgy indul el vele, hogy öreganyám is leelőzné kerékpárral?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy száguldozós típus, lakott területen is max 55-el megyek, meg csak egy 100 lovas autóm van, de igyekszem dinamikusan indulni, haladni, máskülönben a következő útkereszteződéshez általában piros lámpára érnék oda. Egyre többször futok bele olyan autósba, persze öreg német prémium, hogy ott virít rajta pl a 3.0, de alig gyorsul. Többsávos út, így kielőzöm, de nem sokkal később elmegy mellettem, de ha megint egymás mellé érünk egy kereszteződésben, akkor ugyanez játszódik le. Kb az lehet, hogy a műszarfalon kinn van neki a pillanatnyi fogyasztásmérő, és azt lesi, hogy az ne menjen 15 liter fölé
nov. 22. 11:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

Mi a kérdés?

Te eldöntötted, hogy a nagy drága exprémimum megvétele után nem fussa a prolinak üzemanyagra...

Nem mindenki szorul rá, hogy kényszeresen tapossa, ha van előtte valaki.

nov. 22. 12:45
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem döntöttem el, de legendák szólnak 2000 forintos tankolásokról ;), de ahogy mondják ha van majmod akkor legyen pénz banánra is.

"Nem mindenki szorul rá, hogy kényszeresen tapossa, ha van előtte valaki."

Lehet, de forgalmi vizsgán is buktatnak érte ha feltartod a forgalmat

Meg te is anyáznál ha egy ilyen miatt az összes pirosat beszopod. Sajnos nem tudom leírni, hogy némelyik milyen lassan "gyorsít" ,kb a tanulóautó mögött érezheted magad így.

nov. 22. 12:52
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Vannak komplexusok rendesen... :D
nov. 22. 13:24
 14/19 anonim ***** válasza:
56%
Van baj...
nov. 22. 14:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Annyira dinamikus vagy, hogy a következő lámpánál megint együtt álltok, és te kéred számon őket? 🤣🤣🤣
nov. 22. 14:28
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező talált 10-ből 1 prémium autóst aki nem kúpopja meg rajtnál, és rögtön nagy lett az arca 😀
nov. 22. 14:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"110-es nem számít, nyomja neki, 140-150-el, de a 70-et meg betartja"

110-es szakaszon nincs csatlakozó forgalom. Ellenben 70-es szakaszon ki-be csatlakozó, keresztező forgalom lehet ezért ott fontos lassítani.

Összességében sokkal veszélyesebb ha eléd kanyarodik valaki 80-nál mint haladni üres úton 140-el.

nov. 22. 14:35
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Többsávos út, így kielőzöm, de nem sokkal később elmegy mellettem, de ha megint egymás mellé érünk egy kereszteződésben, akkor ugyanez játszódik le."

Az megvan amúgy, hogy hiába gyorsulgatsz a 100 lóerős gépeddel, de mégis ugyanoda juttok a következő kereszteződésnél akkor nem ő hanem te vagy a hülye?

Én M4-el járok és rendszeresen kigyorsulgatnak mellettem az ilyen golfokkal meg hasonlókkal ha pirosnál egymás mellett állunk aztán találkozni szoktunk a következő piros lámpánál.. semmi értelme.

De már értem a jelenséget, bár azt nem gondoltam, hogy a ti fejetekben közben ez játszódik le.

Bár valahogy a városon kívül már nem igazán szoktak próbálni előzgetni, de értem én, hogy a piros lámpánál lehet kiélni ezt a kisebb autóval, csak nem érdemes, nem igazán értem a kérdés lényegét.. minek padlózná el valaki egy nagyobb teljesítményű autóval, hogy aztán satu fék és megállás következő lámpánál?? Azért, hogy megmutassa neked, hogy az ő kocsija gyorsabb? Nem mindenkinek kicsi a pöcse akinek gyorsabb autója van.

nov. 22. 15:52
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Kellene egy javaslat vagy népszavazás arról hogy aki autót akar venni az kérdezzen meg téged erről.

Akkor biztos nem lenne ilyen.

nov. 22. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!