Minek vesz valaki nagyköbcentis autót, ha úgy indul el vele, hogy öreganyám is leelőzné kerékpárral?
Mi a kérdés?
Te eldöntötted, hogy a nagy drága exprémimum megvétele után nem fussa a prolinak üzemanyagra...
Nem mindenki szorul rá, hogy kényszeresen tapossa, ha van előtte valaki.
Nem döntöttem el, de legendák szólnak 2000 forintos tankolásokról ;), de ahogy mondják ha van majmod akkor legyen pénz banánra is.
"Nem mindenki szorul rá, hogy kényszeresen tapossa, ha van előtte valaki."
Lehet, de forgalmi vizsgán is buktatnak érte ha feltartod a forgalmat
Meg te is anyáznál ha egy ilyen miatt az összes pirosat beszopod. Sajnos nem tudom leírni, hogy némelyik milyen lassan "gyorsít" ,kb a tanulóautó mögött érezheted magad így.
"110-es nem számít, nyomja neki, 140-150-el, de a 70-et meg betartja"
110-es szakaszon nincs csatlakozó forgalom. Ellenben 70-es szakaszon ki-be csatlakozó, keresztező forgalom lehet ezért ott fontos lassítani.
Összességében sokkal veszélyesebb ha eléd kanyarodik valaki 80-nál mint haladni üres úton 140-el.
"Többsávos út, így kielőzöm, de nem sokkal később elmegy mellettem, de ha megint egymás mellé érünk egy kereszteződésben, akkor ugyanez játszódik le."
Az megvan amúgy, hogy hiába gyorsulgatsz a 100 lóerős gépeddel, de mégis ugyanoda juttok a következő kereszteződésnél akkor nem ő hanem te vagy a hülye?
Én M4-el járok és rendszeresen kigyorsulgatnak mellettem az ilyen golfokkal meg hasonlókkal ha pirosnál egymás mellett állunk aztán találkozni szoktunk a következő piros lámpánál.. semmi értelme.
De már értem a jelenséget, bár azt nem gondoltam, hogy a ti fejetekben közben ez játszódik le.
Bár valahogy a városon kívül már nem igazán szoktak próbálni előzgetni, de értem én, hogy a piros lámpánál lehet kiélni ezt a kisebb autóval, csak nem érdemes, nem igazán értem a kérdés lényegét.. minek padlózná el valaki egy nagyobb teljesítményű autóval, hogy aztán satu fék és megállás következő lámpánál?? Azért, hogy megmutassa neked, hogy az ő kocsija gyorsabb? Nem mindenkinek kicsi a pöcse akinek gyorsabb autója van.
Kellene egy javaslat vagy népszavazás arról hogy aki autót akar venni az kérdezzen meg téged erről.
Akkor biztos nem lenne ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!