Inkább a "testszínű". Erős fényben a fehér könnyen átlátszik egy kicsit is áttetsző anyagon.
2023. júl. 21. 20:51
3/17 anonim válasza:
És öreganyád mi? A bugyirendőrség?
2023. júl. 21. 21:36
4/17 anonim válasza:
Anyu mindig fehér bugyikat vett nekem is és magának is. Amikor serdülő lány voltam akkor is fehér melltartót vettem, trikót mindent..
Aztán rájöttem hogy a testszínű az alap mindenből...
2023. júl. 21. 21:36
5/17 anonim válasza:
Mi szerint alap?
2023. júl. 21. 21:40
6/17 hosszúhajú válasza:
ez kb olyan mint hogy a fehér az igazi esküvői ruha. igen az. így is volt. de sajnos 50 év múlva már ez is csak egy régi ódivatú elképzelés lesz. már most kezd a színes jönni. a fehérnemű a nagymamád korában csak fehér volt, ezért az ő korához és az eredeti elképzeléshez igazodva igaza is van. csak a világ változik.
2023. júl. 21. 22:18
7/17 anonim válasza:
Az öregek azért preferálják a fehér alsóneműt, mert még az ő anyáik korából azt tanulták meg, hogy egyrészt nem is nagyon volt semmi más színes, na meg az igaz, hogy a fehéret jól lehet fertőtleníteni, fehéríteni, magas hőfokon mosni.
Ettől független mindenki hordjon amilyet szeretne, én a testszínűekre esküszöm.
2023. júl. 21. 22:48
8/17 anonim válasza:
Nekem mindenfajta bugyim meg melltartóm van, kivéve fehér és nude. És érdekes módon pont azért, mert ezt a kettőt öreganyásnak tartottam mindig.
2023. júl. 21. 22:52
9/17 anonim válasza:
#3 Miért ne lehetne véleménye?
2023. júl. 22. 08:00
10/17 anonim válasza:
Én is hallottam ilyet, hogy a fehér a normális, minden más krv@s... Az ő idejükben ez volt.
Most meg más van. Nincs fehér alsóneműm. Világos darabok alá testszínűt hordok, mert a fehér átvilágít mindenen, és számomra igénytelen. Olyat sem veszek fel, ami bevág, és látszik a vonala a ruhán keresztül. Kizárólag lézervágott bugyikat veszek fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!