Igaza lehet öreganyámnak?
Figyelt kérdés
Ő szerinte a fehér alsó nemű az a rendes alsó nemű nem a többi színű.Igaz ez?2023. júl. 21. 20:41
11/17 anonim válasza:
#5 #4-nek testszínű az alap, neked nem. Egyszerű ez, mint a faék.
12/17 anonim válasza:
Abban a korban nőtt fel, hogy náluk akkor ez volt a standard és nem képes elfogadni, hogy változik a világ. Szóval nincs igaza
13/17 anonim válasza:
"#5 #4-nek testszínű az alap, neked nem. Egyszerű ez, mint a faék."
Ja, én azt hittem, úgy mondja, hogy olvasta valahol, vagy van ilyen szabály. Így értem már.
14/17 Metionin válasza:
Mert akkor a többi színű az mi? :D
Amúgy igen, az ő idejükben még szinte csak fehéret lehetett kapni ilyesmiből de gondolom azóta is jár boltba, láthatta, hogy van más színben is.
15/17 anonim válasza:
FEHÉRNEMŰ a neve. Nem véletlenül.
17/17 anonim válasza:
Azt vegyétek figyelembe, hogy sokáig nem hordtak a nők áttetsző anyagból készült ruhát, hogy az átlátszót ne is említsük, így nem volt jelentősége a fehérnemű színének. Viszont a fehér volt a leghigiénikusabban mosható, pl. nem fogott, nem eresztette a színét, főzhető volt, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!