Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A nő autó tulajdonosok alap...

A nő autó tulajdonosok alap dolgokat megtudnak csinálni az autójukon vagy mindenért szerőhöz viszik?

Figyelt kérdés

A rokonságban nincs olyan nő aki egyedül él, mindenkinek van férfi a családban aki intézi az autót.

Nálunk is én tartom karban a feleségem autóját mert tudom hogy ő nem tudna egy izzot sem kicserélni ha kicsit trükkös helyen van és valamit le kell szedni hogy hozzáférj. Aksit is én cseréltem ki otthon, légszűrőt, pollenszűröt, stb.

Ha én nem lennék akkor az apukája csinálná meg, ahogy a testvéreinek is ő csinálja meg, hacsak nem akarják szerelőhöz vinni egy izzocsere miatt.

Hogy csinálják azok a nők akik egyedül élnek?

nov. 18. 03:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb ugyanolyan rossz sztereotípia, mint hogy egy férfi nem tud fellvarni egy gombot, meg hogy halászlevet/pacalt/bármilyen bográcsos kaját csak a férfiak tudnak főzni.

Attól, hogy valakit valami nem érdekel, az nem jelenti azt, hogy nem is tudná megcsinálni, ha akarná.

És ahogy #2 írta, a nők nem attól érzik magukat nőnek, ha mindent egyedül oldanak meg.

Viszont ha pl. eltévednek, nem szégyellnek kérdezni, a férfi meg inkább kóvályog mint gólyafos a levegőben, de akkor sem "égeti" magát azzal, hogy útbaigazítást kérjen.

nov. 18. 09:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Jókat írsz 2es! Lehet, hogy a pasikat jobban érdekli a téma, de az a sokszor még is ilyen felületetes. Amelyik nőnek pedig létszüksüglet az nem csoda, hogy azt a bizonyos dolgot tudni akarja. Engem viszont nagyon is érdekel a téma és az utóbbi időben nagyon is bele ástam magam. Egyrészt képben akartam lenni a saját autóm szinte teljes műszaki tartalmával másrészt, meg akartam teljesen érteni azt hogy hogyan is működik egy euró 4es szívó benzines motor. Ami valójában nem is olyan egyszerű ha átlátod az egész rendszert. De nyilván egy szerelő nem csak érti hanem meg is tudja javítani. Az lelkiismeretes szerelő egyre ritkább, azoktól pedig nem sajnálom a pénzt. Szeretem hogy minden kérdésemre válaszolnak, de látják is hogy engem mennyire érdekel.
nov. 18. 09:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én tudásom férfiként kimerül abban, hogy izzót cserélek, de abból is csak az elsőt tudom, hátsóhoz már külön szerszám kell.

De pont nem is érdekel, ezért van a szerelő. Mint ahogy fordítva a szerelő is az én munkámat veszi igénybe.

nov. 18. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!