Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdő vagyok, friss jogsival....

Kezdő vagyok, friss jogsival. Valaki letudná nekem írni a lehető legegyszerűbben, hogy veszem észre ha csúszik a kuplung az autón?

Figyelt kérdés

Egy Suzuki Ignis 1.3 (2005) az első autóm, friss jogsisként. A bogarat a fülembe ültették, hogy nem-e csúszik a kuplungom. A hibajelenség: egy átlagos autónál nagyobb fordulattal kell elindulni az autóval, mert ha kisebb fordulattal indulok el, akkor le akar fulladni.

Kell egy 2000-es fordulat, hogy szépen elinduljon az autó, de sokszor még ígyis visszaesik a fordulat, amikor elindul az autó.

Semmilyen hibát nem ír egyébként.

Szóval nagyon kérlek Titeket, a lehető legegyszerűbben letudnátok írni nekem, hogy én mint kezdő, laikus, hogy tudnám megnézni, hogy csúszik-e a kuplungom?

tegnap 23:05
 1/2 anonim válasza:

Előszöris egy kis nyelvtannáciskodás: le tudná.

A kérdésre: Mivel fordulatot írsz, gondolom van fordulatmérő.

Ha hallásra nem érzed még, hogy mikor csúszik, akkor a legegyszerűbb az, hogy mondjuk 5.-ben dombnak felfelé üzemi fordulaton odalépsz, közben figyeled a mutatókat (km, és fordulat).

Ha fordulat feljebb megy gázadáskor anélkül, hogy a sebesség nőne, akkor valami csúszik (régi automatáknál ez egyébként természetes jelenség).

tegnap 23:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Akkor már nem csúszik-e, "nem-e csúszik" helyett. De ezeket azért felesleges megjegyezni, mert ha felnőttkorában így mondja, akkor ez már nem fog változni.
ma 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!