Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 20 éves Opel autóm van H7-es...

20 éves Opel autóm van H7-es izzó kell a fényszóróba . Tehetek-e bele H7 led izzót ?

Figyelt kérdés
Rendőr megbüntethet érte ? Vizsgán beleköthetnek ?

nov. 17. 11:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%
#10, azt írja 20 éves. F Astrát 2004-ben már nem gyártották. Ez vagy H Astra lesz, abban a halogén és a xenonos lámpában is van H7, vagy valami késői G Astra (abba nem tudom milyen való).
nov. 17. 16:48
 12/22 A kérdező kommentje:

Corsa C .

Köszönöm a válaszokat.

Akkor marad a hagyományos izzó.

nov. 17. 19:45
 13/22 anonim ***** válasza:
44%
Valaki igazán elmagyarázhatná, csak hogy tudjam, miért lettem lepontozva, a többi válasz szinte kivétel nélkül meg fel! Talán hazudtam azzal, hogy 2004-ben már nem gyártottak F Astrát?! Tudomásom szerint 2002-ben gördöltek le az utolsó páldányok classic-ként a szalagról. És csak a 10-es Astrás felvetésére reflektáltam.
nov. 17. 20:56
 14/22 anonim ***** válasza:
28%
#13 Ne rágódj ezen, mert a pontozás már régóta nem a válasz hasznosságán alapul, hanem , hogy menyire tetszik az embereknek, de sajnos vannak beteg regisztráltak, aki mindenkit lepontoznak, nézd csak meg, hogy az 60%-os a téma elejét végignegatívozta.
nov. 17. 21:01
 15/22 anonim ***** válasza:
40%
Jó, csak így nem értem, hogy mi olyat írtam, ami valakiknek nem tetszett. Vagy mi a nem tetszés tárgya. Objektív tényt írtam, nem trollkodásból szándékos hülyeséget.
nov. 17. 21:07
 16/22 anonim ***** válasza:
15%
Én nemrég cseréltem próbaképpen xenonos autómban ledre. Jól működött előtte is, de egy egyszerű, olcsó Alis terméket tettem bele egy az egyben, varia nélkül, plug and play. Lehidaltam a különbségtől, nem vicc! Teljesen más, nagyságrenddel jobb, tömör, hófehér fényár. Nem is vakít jobban, alaposan leellenőriztem, autózgattam vele szemben. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Cseréld ki, és tarts egy hagyományos garnitúrát az autóban, aztán ha bukta lenne, az útszélén visszacseréled.
dec. 13. 21:45
 17/22 anonim ***** válasza:
65%

#16.

Az a helyzet, hogy ha a hatóságnak szemetszúr az a "nagyságrenddel jobb, tömör hófehér fényár" akkor már gázos a helyzet. Aztán ha felajánlod, hogy visszacseréled -mert nálad van gyári eredeti- az annyit jelent az ő értelmezésük szerint, hogy beismered, a szabálytalan cserét.

Szóval előbb gondolkodj, hogy kinek, mikor, mit mondasz!

🤔

dec. 13. 21:57
 18/22 anonim ***** válasza:
15%
El mondtam a véleményem, ez az oldal erről szól.
dec. 13. 22:05
 19/22 anonim ***** válasza:
23%
A Xenon lámpa projektoros, a 20 éves Opel lámpája viszont nem az, ezért az garantáltan el fog vakítani mindenkit.
dec. 14. 08:10
 20/22 anonim ***** válasza:
75%

"A Xenon lámpa projektoros, a 20 éves Opel lámpája viszont nem az..."

Attól függ! Pár hónap múlva 20 éves Opelemben gyárilag aktív kanyarkövetéses adaptív bixenon fényszóró van.

dec. 14. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!