Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért érzem rosszul magam...

Miért érzem rosszul magam azok utána hogy önként fel adtam a jogosítvány iránti álmaim?

Figyelt kérdés
4x buktam már 100+ órát vettem és nemsokára le jár a KRESZ vizsgám. Jobbnak láttam fel adni de most baromi rosszul érzem magam miatta. Annyira vágytam arra hogy vezessek legyen egy autóm.
ma 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Én is rosszul érezném magam ha közel 1 milliót kidobtam volna az ablakon
ma 21:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor az anyagiak zavarnak? Nem a kudarc tudata?
ma 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, hogy rosszul érzed magam miatta, hiszen sok időt, energiát és pénzt beleraktál és mégsem lett meg az eredménye. Ha jó esély van rá, hogy ötödikre sikerüljön, akkor lehet még egyszer meg kéne próbálni. Vagy nem érzed, hogy jól menne már?
ma 21:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Imádtam vezetni. Az a baj hogy hétfőn jár le a nyomorult KRESZ és múlt héten vizsgáztam 4 - re. Ez most sok volt nekem kicsit. A vizsgabiztos egy árva szót sem szólt végig ami jó volt mert nem azt éreztem hogy vizsgán vagyok nem volt stressz. Viszont ugyan azokat a szamár hibákat követtem el amint valahogy mindig. Most nem egy azonnali bukást eredményező tényező miatt nem sikerült hanem a 10 hiba vonal miatt. Fékezéskor mindig bólint az autó próbáltam javítani ezen voltak napok amikor ment de többségében nem éreztem hogy hogyan is kéne meg álln. Parkolás nem sikerült elsőre. Teljesen el ment minden önbizalmam. Eddig sem volt sok de mostmár pláne egy selejtnek érzem magam.
ma 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ettől nem vagy selejt. Ha úgy érzed, hogy már egész jól megy, akkor lehet újra meg kéne csinálni a kresz vizsgát és utána folytathatod. Most még benne vagy a gyakorlatban, a kresz-re is gondolom még emlékszel és jó eséllyel sikerülne elsőre. Így hogy már ennyit beleraktál, kár lenne most feladni. Persze később is újra tudod kezdeni, az is egy lehetőség. Vagy azt is el lehet fogadni, hogy nem megy, ettől még nem leszel kevesebb. Neked kell tudni, hogy ez mennyire fontos számodra.
ma 22:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Egy álom válna valóra ha sikerülne. Igen a KRESZ menne meg most is nagyon jó eredményeket érek el a teszteken. Iszonyat bizonytalan vagyok már sajnos. Azt hittem mostmár tényleg meg lesz. Annyira természetesen ment minden.
ma 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!