Ha a vezetés oktatóm az első 2 alkalomnál folyton szidott hogy béna vagyok és mindent rosszul csinálok akkor hogy hogy a 3dik alkalomnál már kivitt forgalomba?
Szerintem ne nagyon keress logikát abban, amit egy vezetésoktató mond.
Az enyém azt mondta, h annyira nincs érzékem hozzá, h a 30. óra előtt ki sem megyünk a forgalomba (másokat ált. 8. óra után visz ki), erre 12. után már mentünk ki.
elég türelmes meg értelmes, viszont nekem tegnap a semmin megsértődött, mert megkérdeztem, mikor kamionok jöttek szembe, h ugye figyel-e, mert hát ő mindig figyel (kivéve mikor telefonál meg a rádióval szórakozik).
de még így is szerencsés vagyok, mert a többi oktató még hülyébb, tegnap az egyik pl. a pályán vizelt :D
mondjuk ha engem lebénázna, otthagynám a francba, de sajnos az a helyzet, ha vez. oktatóknak általában sem türelme, sem pedagógia érzéke nincs, "csak" jól vezetnek.
Nem para, engem végig baszogatott amikor tanultam és most meg normálisan tudok vezetni, másokkal ellentétben akik nem ismerik a kreszt és fogalmuk sincs hogyan kezeljenek egyes forgalmi szituációkat.
Plusz ha belegondolsz maximum még 10órát vagy vele, utána megkapod a jogsid és soha többet nem kell nézned a megtespedettfasz arcát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!