Miért megy ilyen rosszul a vezetés?
Sziasztok!
Most járok a 12. óra vezetésnél és egyszerűen nem bírok egy kanyart se megcsinálni rendesen.Az oktatómnak folyton bele kell nyúlnia mert mindent elrontok amit csak lehet.Lehet hogy nem nekem való a jogsi? Tudom a KRESZT de amikor vezetek annyira elvonja a figyelmemet az autó irányítása a váltó folyamatos kapcsolgatása a sok autó és a piros lámpák hogy tök egyszerű dolgokat is elrontok amiket amúgy tudom hogy kellett volna csinálni.
Azt tudom magamról hogy iszonyatosan figyelmetlen voltam egész életemben olyan a memóriám mint egy aranyhalnak és több dologra egyszerűen nem tudok koncentrálni.
Lehet ez nem nekem való?
21/F Zalaegerszeg
Tudom miről beszélsz, szinte az oktatás végéig ugyanezt éreztem. Az órák előtt mindig gyomorgörcsöm volt. Amíg nem vezettem még autót, addig fel sem tűnt, hogy ennyi mindenre kell figyelnie a sofőröknek, mert minden ismerősöm olyan lazán vezetett (kivéve két embert, nekik nagyon nincs érzékük hozzá).
A lényeg, amint meglett a jogsim egyből el is kezdtem vezetni és nagyon élvezem. Sokkal jobban tudok figyelni mindenre, mint az órák alatt, mert már nincs rajtam az a stressz a vizsga miatt.
Nyugi, neked is menni fog majd! Kitartás!
Ez ilyen, még az elején vagy. Egyik óráról a másikra egyszer majd észreveszed, hogy nem kell többé az autóra figyelned, megy a kezelése magától. Onnantól tudsz majd igazán a forgalomra és a kreszre figyelni.
A következő szint pedig az lesz, amit a 2-es mond, amikor már az oktató sem ül melletted, az lesz az igazi.
" több dologra egyszerűen nem tudok koncentrálni "
Pedig itt szükség van nagyon is több mindenre oda figyelni és tized másodpercek alatt reagálni.
HA ez nem megy akkor valószínű ezt nem neked találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!