Mit jelent az, ha valaki rosszul vezet? Mit takar a rossz vezetés?
Én úgy gondolom, hogy nem az a rossz vezető, aki lassan megy, hanem aki lassan megy, de belekenydzeríti s mögötte haladót elozesre,
Aki úgy áll meg az úton, hogy ha mellékutca kereszteződik a főútra, akkor a másik sávból nem tudnak behajtani, aki pirosnál túl előre áll, s egy kamion nem tud rendeseb befordulni tőle, s leginkább azok a rossz sofőrök, akik túl gyorsan hajtanak,
Akik állandóan fék-gaz-fek-gazt használnak, nem tudnak lassan kigyorsítani a kövi piroslampaig,
Ti mit gondoltok, mitől rossz egy sofőr, vagy épp mitől jó?
Az utolsó kivételével mindegyik csak tahóság, nem rossz sofőrség.
Rossz sofőr aki nem tudja kezelni az autót, nem tud tájékozodni, kreszt értelmezni ilyenek.
Sokféle van. A túl szerencsétlen, béna. A túl menő.
Számomra mindenki, aki nem tartja be a szabályokat, szabálytalankodik, ezzel veszélyeztet másokat.
Ráadásul, sokan nincsenek is tisztában tök alap dolgokkal. Nem is értem, hogyan vizsgázhattak le. Itt is mindig bizonygatják többen is, hogy márpedig holttér nem létezik, csak béna vagy és nem jól állítod be a tükröt. Na ezek szoktak majdnem nekimenni a mellettük lévő sávban jövőnek, mert ugye holttér nem létezik :D
Látom az előttem haladó kocsi mozgásán, hogy rosszul vezet a sofőr...ez olyan, mint a testbeszéd..
De, mivel nem egy apja van a több millió autóvezetőnek, ezzel a teherrel kell élnünk..ki így vezet, ki úgy vezet...én is igyekszem jól vezetni, de amióta nem Krazt vezetek, jobban kell figyelnem..a Marutimban már félek.
Nincs tökéletes vezetni tudó...persze kivétel azért akad egy-kettő..például a kérdést feltevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!