Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak nekem nem megy ennyire a...

Csak nekem nem megy ennyire a vezetés? Vagy más is ilyen béna mint én?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és nemsokára megyek autósuliba, eddig négyszer voltam vezetni szülőkkel de mind katasztrofálisan ment. Rángatott az autó és bedöglött. Addig eljutottam hogy elindulás, váltás és fordulás, de a többi nagyon nem megy nehezen tanulok és félek hogy nekem ez nem fog menni. Ki volt még így? Előre is köszi a válaszokat!

2017. máj. 3. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért ne lennél béna, ha még egyetlen egy órád sem volt? Ne menj szülőkkel, mert ha rosszul tanítanak meg valamit, akkor nehéz lesz leszokni róla.
2017. máj. 3. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
És meg marha jó helyzetben vagy, mert sokak csak akkor szembesulnek ezzel mikor mar suliban vezetnek. Koztuk en is, ugy mentem elso vezetesre, hogy soha elotte egy metert nem mentem autoval.
2017. máj. 3. 18:39
 3/6 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy még nagyon az alapokat tanuljuk amit az autósuliba is ugyanúgy mondanák
2017. máj. 3. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3: Az alapoknál lehet legjobban elrontani :)
2017. máj. 3. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagy kaland.

Tesóm az első alkalommal 2 órát vezetett..

Autót összesen előtte talán 200 métert vezetett 1 percen át.

érzéke volt hozzá 45 perc után kivitte a forgalomba 1 gyér forgalmú részre.Amit mondott az oktató 20 ból 1 ilyen.

Majd szegény kezdett kicsit rástresszelni és kb 10 óráig görcsösen ment,lefulladt nonstop parázott,hogy mi van ha lefullad ,és le ne fulladjon stb...

majd rájött,hogy nem kell paráznia mert annyit gyakorolta,hogy megy és kész.

Minden kezdet nehéz,csak vezess az oktatóval és egyre jobb lesz.

Van aki 30 óra után könnyedén átmegy.

Van aki felismeri magát,hogy kell neki azért még.

A vezetés egy élmény,komolyan kell venni felelőségteljesen,de élvezni is kell!

2017. máj. 3. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom most hogy van de amikor én tanultam, kreszt csak 16,5, gyakorlati vezetést pedig 17 évesen lehetett elkezdeni, szóval időd van. Viszont tényleg nem érdemes túl sokat gyakorolni, mert esetleg rosszul rögzülhetnek bizonyos alapok. Autósiskolában előszöris megtanulod az elméletet (kresz, gépjárműkezelés, elsősegély stb) majd a sikeres vizsga után, az első gyakorlati órán a zárt rutinpályán az oktató majd lépésről lépésre elmagyarázza majd, hogyan kell elindulni, megállni, fordulni. A lényeg az hogy az oktató tudja úgy megtanítani a dolgokat, hogy az alapok jók legyenek, és lehessen rá építkezni.
2017. máj. 8. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!