Két embernek, ha sokat utaznak illetve túráznak, nyaralnak megéri kombit venni sima sedan vagy csapott hátú helyett? Van valami hátránya a kombinak?
Két embernek szerintem elég kell legyen egy sima 5 ajtós. Lehajtogatott ülésekkel ott is hatalmas rakodóhely van.
Sedan szerintem kilőve: a legértelmetlenebb kivitel: nagy puttonya van, de pakolhatatlan, magasabb cucc nem fér bele.
A kombi legnagyobb előnye a nagy csomagtér és a jó pakolhatóság, meg a forma - nekem például nagyon tetszenek.
A kombi hátrányai:
- amit az 1. válaszoló is írt: nagyobb légtér, nehezebb befűteni/lehűteni
- maga az autó is nagy, ami szűk helyre parkoláskor lehet hátrány
- nincs pakolható kalaptartód, van a roló, de az beszakad egy nehezebb cucc alatt.
Gondold át: szerintem király a kombi, de nem feltétlenül kihasználható, ha csak nem szállítasz sokat.
Én személyautót, csak kombiban tudok elképzelni.
A többi egy 5 személyes motor. Nulla értelme van.
Ha aludni is szeretnél benne, akkor ez itt kb. el is dőlt :-)
A biciklit bent szállítani hát... meg fogod gondolni, amikor elkap az eső és a retkes, sáros bringát kell berakni. Erre szerintem praktikusabb egy biciklitartó, ezekből ma már ezerféle van és nem is vészesen drágák.
A G Asra kombi ráadásul hátul nagy ablakokkal rendelkezik, ami nem rontja a kilátást, még talán jobban ki lehet látni, mint az ötajtós változatból. További hátránya, hogy mivel a kombi nagyobb és nehezebb, ugyanazzal a motorral kicsit lomhább lesz és többet fog fogyasztani, de hát valamit valamiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!