Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » GT Radial vagy Toyo gumit télre?

GT Radial vagy Toyo gumit télre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem mély hóba, sem hegyekbe, vagy sokat ingázva városokon kívül, de nem is Budapest belvárosába kell. Általános / vegyes (város és városon kívül) felhasználásra. Ha havazott, akkor is inkább takarított útfelületre, de nem minden napi autózásra, amire keresek.

Ez a két márka van most ami közül tudok választani itt helyben, kérném szépen tehát ezt a kettőt figyelembe venni, vagy ezzel kapcs. a tapasztalatokat megosztani.

Köszönöm!

#téli gumi #GT Radial
nov. 15. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Toyo
nov. 15. 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért az nem mindegy, hogy milyen autóra/mennyit jársz.
nov. 15. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A Toyo teljesen jó.
nov. 15. 17:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2-es, Seat Toledo Mk 2, évi max 10.000 km, de lehet annyi sincs. Most konkrétan a télre lebontva nem tudom, itthonról dolgozunk, van, hogy napokig ki sem mozdulunk. Visszük az autót persze nagyobb távokra, de az sem heti szinten történik. Mint írtam durva havakat nem nagyon lát az autó a lakókörnyezetünk és az utak miatt amin közlekedünk általában.

nov. 16. 09:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Értem 4-es. Már én is itthonról dolgozok és már nem sokat megyek a kocsival. Tavaly igazából már hó sem volt. Ettől függetlenül egész évben debica téli gumi van fent már 3 éve. Eddig jó. A toyo is tökéletes.
nov. 16. 09:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre válaszolva: Toyo.

Másik opció lehet a leírtak alapján, egy prémium márka négyévszakosa...

nov. 16. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!