Ez milyen minőségű gumi GT Radial?
Figyelt kérdés
Életemben most hallok róla először és gyanúsan olcsó egyik verzióról pl ezt írják
"Az Autobild idei tesztjén már bizonyított, megelőzve
a Hankook-ot, Bridgestone-t, Pirellit. Egészen biztos,
hogy önt is meggyőzi. 17 col feletti méretekben
elérhető."
Vagy egy másikról
"A legjobb ajánlat a középkategóriában. Nagyonbiztonságos, kifejezetten halk abroncs"
2023. máj. 9. 12:08
1/5 anonim válasza:
Ha az amire én gondolok-kínai.Neten rendeltem GT fantázianevű négyévszakos gumit,három éve.Kemény nyári gumi 4S felirattal.Nyáron nincs vele baj,télen mínuszokban oda kell figyelni.
2/5 anonim válasza:
A szingapúri Giti Tires európai leányvállalata. Többek közt a Dacia, Citroen gyári beszállítója, szóval annyira nem lehet rossz.
4/5 A kérdező kommentje:
2/
Hát nem tudom ettől függetlenül bemerném e vállalni.A Vredestein az pl tudom,hogy jó de drágább is az biztos.
2023. máj. 9. 21:42
5/5 anonim válasza:
1-es vagyok.Ilyen van nekem 4 évszakosban.Mint írtam :Kínai.Dél-Alföldön lakom,az elmúlt néhány évben nem volt igazi tél,hóban nem próbáltam.Nyáron,melegben,esőben jól szuperál,télen kemény,hideg-nyálkás úton hajlamos megcsúszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!