Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Történt a következő: Vettem...

Történt a következő: Vettem egy autót és amikor a eredetiség vizsgára vittem megállapították, hogy nem egyezik a motorszám azzal ami az okmányon szerepel. Mit lehet ilyenkor csinálni ?

Figyelt kérdés

Amikor felhívtam az eladót, azt mondta, hogy mi van, ha mi cseréltük ki a motort benne ?

Mit lehet ilyenkor csinálni ?

Aztán elmondta, hogy ő egy ismerősétől vette és azt még ők cserélték ki benne, stb...

Tehát ő nem tehet semmiről, ő ott se volt, hiába kérdezem.

Ezt akkor valahogy nem említette.

Annyit mondott, hogy majd írnak valami papírt a régi motorral kapcsolatban és úgy el lehet intézni a motorcserét, de ez megint több tízezer forintomba kerülne 40-50 körül mondta.

Mondtam neki, hogy vissza viszem neki az autót és kérem vissza a pénzemet.

De az volt rá a válasza, hogy ő már elköltötte a pénzt.

Ilyenkor mit lehet csinálni ?

Milyen lehetőségek vannak ?

Kérem olyanok írjanak akik szeretnének segíteni az ötleteikkel és nem csak szimplán lehl.lyézni akarnak.

Tényleg szükségem lenne valami ötletre, mert nem tudom, hogy ilyenkor mit lehet csinálni...

Hónapokon keresztül gyűjtöttem a pénzemet, jóval többet fizettem érte mint terveztem és még plusz 40-50 ezer forintot rá kellene költenem, meg papírozni és még ki tudja mit kéne csinálnom.

Nagyon várom a válaszokat!

Köszönöm szépen!

nov. 12. 19:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden valóban úgy van ahogy leírtad, akkor hosszú, fárasztó és költséges tortúra előtt állsz.

Mondhatnám, hogy próbálkozz éjjel kettőkor egy váratlan látogatással -néhány vaskos csávó kiséretében- "rábírni" a volt tulajt, hogy lóvé vissza (plusz fájdalomdíj és eredetvizsga költségek)

......de nem mondok ilyet.

/csak úgy leírtam/

nov. 13. 20:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Messziről jött ember azt mond, amit akar, de ne biztassátok már a kérdezőt illegális dolgokra, mint a hamisítás, vagy az önbíráskodás.

Meg kell ijeszteni az eladót a rendőrséggel, és ha nem használ, akkor feljelenteni a pi.ába. Lehet, hogy párszor be kell menni tanúskodni, de az eladó csávót rendesen megrángatják odabenn, az biztos. Amikor a rendőr először felhívja telefonon, tudja, mit kell mondani, amitől önként és dalolva fogja visszaperkálni a vételárat. Ha olyan jógyerek, hogy ez sem hatja meg, akkor ügy lesz belőle. Ha meg a sokadik ügye lenne, nem valószínű,csücsülni akar miatta, hacsak nem teljesen idióta.

nov. 15. 06:36
 13/13 Morzsi007 ***** válasza:

Ne hagyd annyiban. Nyomatékosítsd, hogy feljelentés lesz. Nem kell butának lenni, csak határozottnak.

Nem rég velem is megtörtént, hogy a kereskedésből elhozott autó hazafelé vezető úton felforrt a hűtőfolyadék. Nem kevés pénz volt az autó, hívtam a kereskedőt és mondtam most visszaviszem a kocsit, adja vissza a pénzt. Had ne mondjam, nem volt egyszerű a dolog.

nov. 15. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!