Ideiglenesen kivont járművel közlekedhetek e városban? Műszaki érvényes, adásvételi van,biztosítás nevemre kötve már, eredetiség vizsga csütörtökön
Figyelt kérdés
2024. ápr. 30. 10:34
1/16 anonim válasza:
Ugyfelkapun 1 perc alatt vissza tudod rakni forgalomba, 2500 ft-ot kell erte fizetni talan.
2/16 anonim válasza:
Nyilvánvalóan nem. Ha ideiglenesen ki van vonva, akkor nincs rajta biztosítás. Lehet kérni útvonalengedélyt.
4/16 A kérdező kommentje:
Megkötöttem a biztosítást a kereskedőnél.
2024. ápr. 30. 10:45
5/16 anonim válasza:
használt autó kereskedésben eleve úgy adják oda az autót a vevőnek, hogy már minden el van intézve, és vissza van helyezve a forgalomba
6/16 anonim válasza:
Enyém is ki van vonva,leveszik a rendszámot ha elkap egy zsaru
7/16 A kérdező kommentje:
En intezek mindent mert messze vagyok
2024. ápr. 30. 10:52
8/16 anonim válasza:
De kérdező, ha a kereskedő - akinél állt az autó - kivonatta, akkor te nem tudod visszahelyezni a forgalomba, csak az átírással egyidőben. Átíratni pedig eredetvizsga híján nem tudod, csak utána.
Ezek a kereskedőtől vásárlások 2 "látogatási" alkalmat fednek le. Egyik, amikor megnézed, megtekinted, jelzed vásárlási szándékod és kifizeted, a másik alkalom meg amikor érte mehetsz és elhozhatod.
9/16 A kérdező kommentje:
Ő azt mondta vissza tudom. Tegnap sunnyogva haza is hoztam. Mar visszamenni nem tudok a héten, ezert momdta, hogy így is lehet. Hat mostmar elbizonytalanodtam.
Ott meglett a biztisítas és adásvételi. Csüt reggel eredetvizsga.
2024. ápr. 30. 11:07
10/16 A kérdező kommentje:
Csak holnap nagyon kellene az autó, de akkor megoldom mashogy.
2024. ápr. 30. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!