Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga, páv?

Forgalmi vizsga, páv?

Figyelt kérdés
Miért nem lenne jó, ha az autósiskolába történő beiratkozás után teszik kötelezővé a pávot, mivel akkor ha megkapja az "alkalmas" minősítést, és nem fektetett bele a tanuló nagy pénzeket az autóvezetésbe, így sokkal kedvezőbb lenne és nem kellene aggódni a forgalmi vizsgák számától. Ha valaki nem felel meg a pávon, és megtudja a tanfolyam előtt, (vezetés előtt), akkor úgy tudja befejezni, hogy nincs nagy anyagi kára rajta. Sokkal jobb lenne, és nem lennének a tanulónak lelki sebei és olyan lelki állapota amit a sikertelen vizsgák mutatnak neki. Mi értelme van annak, ha később tudja meg, hogy alkalmatlan nagy anyagi kiadások után, mintha megtudná előbb, és nem lenne akkora kár rajta??
nov. 12. 10:22
 1/5 Kólauborkával ***** válasza:
0%

Tessék? Nem értem a kérdést. A PÁV-hoz 2 éve jogosítványod kell, hogy legyen, illetve az egyéb feltételeknek is utána lehet nézni neten. Neked mid derült ki mikor, hogy nem vagy rá alkalmas?

Egy magyar mondatot kérlek légy már képes leírni, mert értelmezhetetlen, amit írtál…

nov. 12. 10:36
 2/5 krwkco ***** válasza:
100%

A kérdező arra utal, hogy ha valaki 5-ször bukik a B kategóriás vizsgán, akkor csak PÁV vizsgálat után mehet a 6-odikra.

nov. 12. 10:39
 3/5 krwkco ***** válasza:
100%

"Miért nem lenne jó, ha az autósiskolába történő beiratkozás után teszik kötelezővé a pávot, mivel akkor ha megkapja az "alkalmas" minősítést, és nem fektetett bele a tanuló nagy pénzeket az autóvezetésbe,"

Mert a jogosítványért vizsgázóknak csak nagyon kis része bukik 5-ször. A többieknek felesleges a PÁV, mert ők a vizsgán bizonyítanak. Ha mindenkinek kötelező lenne, az egyrészt sokkal nagyobb PÁV kapacitást tenne szükségessé. Másrészt az összes emberre számított teljes költség is nőne.

nov. 12. 10:44
 4/5 Kólauborkával ***** válasza:

Jaaa, hát az a része engem is zavart, hogy 10.000/ órárt menjek gyakorolni, és 60 óra után sem éreztem, hogy na most tuti megy, de én akkor jelentkeztem 1. vizsgára, amikor úgy éreztem már menni fog.

Egyébként erre megoldás lesz, ha minden igaz ide is behozzák, hogy pl.: szülővel lehet majd menni vezetni gyakorolni és nem kell annyit perkálni.

Minden esetre annyi hülyének van ma már jogsija, hogy (már bocsánat kérdező) kicsit sem hat meg, ha kiszórják azt, aki még átlagosan sem képes megtanulni…

nov. 12. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Felesleges terhelés, az emberek többsége átmegy az úrvezetői PÁV-on amúgy is, de nem két másodperc egy tesztet elvégezni. Ha minden jogsizni vágyót PÁV-ra küldenél, az irdatlan pénzbe kerülne mind azért, mert ugye kell helyszín, kell gép, amint elvégzik, kell ember, aki felügyeli a vizsgát.
nov. 12. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!