Vettem egy használt autót, ami nagyjából át lett nézve és azóta semmi probléma nem jelentekezett. Ennek ellenére lehet rejtett hibája?
A héten viszem szervízbe, egy olajcserét mindenképp szeretnék rajta, meg hát jön a tél, készítsék fel és nézzék át tüzetesen.
2 hete van nálam az autó, valószínűleg én aggódom túl mert első autó, de kicsit félek, hogy mégiscsak ki fog valami derülni róla.
Mentem már vele párszáz km-et, szépen jár a motor, váltó, kuplung, fék, stb minden rendben, motortér rendezett, olajat nem eszi, futómű nem kopog, klíma/fűtés patika. Hibakódja nincs.
Ennek ellenére előfordulhat, hogy mégiscsak kiderül valami rejtett finomság, amit vezetés közben nem érzékelek?
"Ennek ellenére előfordulhat, hogy mégiscsak kiderül valami rejtett finomság, amit vezetés közben nem érzékelek?"
Előfordulhat. De miért fordulna elő? Miért stresszeled magad negatív hullámokkal?
Egyből szerettem volna olajcseret + vezérlést,igen. De csak márkaszervízben lett volna hely,arról konkrétan meg nem olvastam túl jókat. Ez egy megbízható hely és hiába próbáltam korábbra időpontot foglalni,csak e hét péntekre volt időpont. Fogadtak volna korábban,ha lett volna bármi sürgős, de csak az olajcsere esedékes kb 1500km múlva. Kivárni viszont nem akarom a végét,inkább legyen elvégezve és átnézve tüzetesen.
Talán azért lehet a stressz,mert páran próbáltak lebeszélni erről a típusról,én is mégis emellett döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!