Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok segíteni mi lehet a...

Tudnátok segíteni mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Adott egy 2005-ös 1.3-as benzines Suzuki Ignis. Olyat csinál az auto, hogyha nem indulok el nagyobb gázzal akkor olyan, mintha le akarna fulladni. Tehát konkrétan kell egy minimum 2 ezres fordulat elindulásnál, hogy ne legyen az az érzet, hogy mindjárt lefullad. Lehet amiatt, hogy csak 600-ra van állítva az alapjárat? Az autó ezen felül szépen megy és semmilyen hibakódot nem jelez.
tegnap 22:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Brooooo 800 az alapjárata.
tegnap 23:17
 2/14 A kérdező kommentje:
Már ilyen alapjárattal vettem az autót.
tegnap 23:20
 3/14 krwkco ***** válasza:
100%

Benzines autóval csak nagyon finom kuplungkezeléssel lehet gáz nélkül elindulni. Nem az a baj, hogy dízelen tanultál?

Ha nem vagy kezdő, akkor csak hidegen csinálja ezt? Vagy bemelegedés után is?

Amúgy az autó megfelelően gyorsul?

tegnap 23:22
 4/14 A kérdező kommentje:

De, dízelen tanultam vezetni. Ma szóvá is tette egy rokonom, hogy miért húzatom 3 ezres fordulatig az autót. Pont neki mondtam, hogy mert ezt szoktam meg a dízeles autónál, amin vezetni tanultam. Mindig mondta az oktatóm, hogy addig nyugodtan húzathatom.

Viszont hiába vagyok kezdő, nem csak én fulladok le vele majdnem, hanem szüleim is amikor kisebb gázt adnak. Apám pont ma mondta, hogy nagyobb gázt kell adni mint egy átlagos autónál, mert kisebb gáz esetén le akar fulladni.

Bemelegedés után is csinálja, igen.

Igen, megfelelően gyorsul.

tegnap 23:30
 5/14 krwkco ***** válasza:
100%
Az egyik magyarázat, hogy a kuplung túl hirtelen fog. Nem lehet finoman adagolni
tegnap 23:33
 6/14 A kérdező kommentje:
És ennek a javíttatása nagyon horror összeg lenne?
tegnap 23:34
 7/14 krwkco ***** válasza:
81%

"És ennek a javíttatása nagyon horror összeg lenne?"

Ez csak egy a lehetséges magyarázatok közül. Mielőtt bármibe fognál, kérdés hogy észlelsz-e ilyesmit?

És nem tudod-e finomabb kuplungkezeléssel elkerülni a lefulladást. Hozzászoktál már ehhez az autóhoz, vagy csak mostanában kezdted vezetni?

tegnap 23:38
 8/14 A kérdező kommentje:
Tegnap vettük.
tegnap 23:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Kemény a kuplung akkor már cseréhez közeledik ha szépen puhán megy le akkor még jó. A 600as alapjaratot kevesnek tartom. Erdemlegeset egy szerelő tud mondani aki atvizsgalja is az autot.

Sztem egy 1.3as benzinesbe nem lesz valami draga a kuplungoztatas.

ma 01:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Az is az egyik baj hogy nagyon kezdő vagy mert más mondja meg hogy meddig kell húzatni , ezt fűlre lehet hallani, érezni.
ma 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!