Tudnátok segíteni mi lehet a probléma?
Benzines autóval csak nagyon finom kuplungkezeléssel lehet gáz nélkül elindulni. Nem az a baj, hogy dízelen tanultál?
Ha nem vagy kezdő, akkor csak hidegen csinálja ezt? Vagy bemelegedés után is?
Amúgy az autó megfelelően gyorsul?
De, dízelen tanultam vezetni. Ma szóvá is tette egy rokonom, hogy miért húzatom 3 ezres fordulatig az autót. Pont neki mondtam, hogy mert ezt szoktam meg a dízeles autónál, amin vezetni tanultam. Mindig mondta az oktatóm, hogy addig nyugodtan húzathatom.
Viszont hiába vagyok kezdő, nem csak én fulladok le vele majdnem, hanem szüleim is amikor kisebb gázt adnak. Apám pont ma mondta, hogy nagyobb gázt kell adni mint egy átlagos autónál, mert kisebb gáz esetén le akar fulladni.
Bemelegedés után is csinálja, igen.
Igen, megfelelően gyorsul.
"És ennek a javíttatása nagyon horror összeg lenne?"
Ez csak egy a lehetséges magyarázatok közül. Mielőtt bármibe fognál, kérdés hogy észlelsz-e ilyesmit?
És nem tudod-e finomabb kuplungkezeléssel elkerülni a lefulladást. Hozzászoktál már ehhez az autóhoz, vagy csak mostanában kezdted vezetni?
Kemény a kuplung akkor már cseréhez közeledik ha szépen puhán megy le akkor még jó. A 600as alapjaratot kevesnek tartom. Erdemlegeset egy szerelő tud mondani aki atvizsgalja is az autot.
Sztem egy 1.3as benzinesbe nem lesz valami draga a kuplungoztatas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!