Ismeroseimnek megadta magát a laptopjuk. Nem kapcsol be de a led vilagit. Mi lehet vele a problema? Ja és a hdd kellene nekik mert fontos adatok vannak rajta. Beraktak a szamitogepbe de jelszot kért, de azt nem tudjak. Tudnatok segiteni?
Berakja a laptop hdd jet a pc be ugy hogy kiveszi azt ami eredetileg a pc ben volt.
Amint elinditja a pc t kéri a jelszót.
Regen a biosnal adott jelszot a hdd
Nek. A hdd egy laptopbol valo seagate 320gb
Nem sikerült.
adnal valami tippet?
a jelszó kérésnél mit ír ki, hivatkozik valami programra?
Én nem hallottam még olyan BIOS-ról, amely szektor-szinten kódolta volna az egész ZHDD-t, ami nem jelenti azt,hogy nincs ilyen...
Linux Live DVD-vel is meg kellene próbálni, arról indítani, hogy az mit lát, ha a HDD a gépben van.
Itt emeld majd ki a kérdést napközben/estefelé, amikor sokan nézik az oldalt, vagy kérdezd meg PCWorld fórumon például, vagy iratkozz fel a HIX Guru-ra és ott is megkérdezheted.
Jobb ötletem sajnos nincs, mert nem tudom, milyen program kódolta és milyen módon a HDD-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!