Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Volkswagen rajongók miért...

A Volkswagen rajongók miért nem hiszik el, hogy hatalmas problémák vannak a konszernnel és folyamatos gyárbezárások jönnek?

nov. 2. 23:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Mert vannak márka fanatikusok.
nov. 2. 23:34
 2/13 anonim ***** válasza:
39%
Hol nincsenek problémák? Mindenki szenved az elektromos válságtól.
nov. 3. 03:45
 3/13 anonim ***** válasza:
40%

Ez téged mennyiben érint? Mennyiben befolyásolja és gátolja ez a mindennapi életedet? Ott dörömbölnek az ajtódon, és üvöltözik, hogy: "Akkor se hisszük el, hogy problémák vannak a VW-konszernnel és nem hiszünk a gyárbezárásokban sem"? Fenyegetnek, hogy ha rémhíreket terjesztesz, akkor majd jól elkapnak, és kukoricán térdepeltetnek? Gyanús fekete VW-ek köröznek körülötted, bármerre is jársz, és morzéznak a fényszóróval, hogy "Nem hisszük el"?

Bocsi, ha lekezelőnek tűnök, de tényleg érdekel.

Üdv,

Egy kíváncsi, jogsi és autó nélküli, tudatlan, laikus érdeklődő.

nov. 3. 05:08
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a VW rajongók köre a igazi régi eredeti német VW-sek ből áll.Bogár,Golf 1-2-3-4,Caddy Mk1,Transporter 1-2-3,talán 4,stb.iylesmikből.

Az újabb VW-ek már csak az itt-ott gyártott fogyasztói társadalom szemetei VW emblémával ellátva,mint sok hasonló autómárka.

Nekem is egy 24 éves VW-em van és igen elhisszük a problámákat,de ez nem csak kimondottam erre a márkára igaz,hanem sokminden másra is,ami pl.nem is autó.Tömegtermelés van,árutúltermelés rengeteg területen.Millió tonna számra eladhatatlan műanyag kínai cuccok.

nov. 3. 06:36
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Volkswagen terméket használok (Skoda) szeretem is. Tudom, hogy baj van, de igazából a saját "válságaim" picit, de tényleg csak icipicit jobban lekötnek. Mint, hogy egy multi elb@szott stratégiája miatt kínlódik. 😂 A saját vállalkozásom tőke termelését szinten taratani picit prioritást élvez. Mert most mindekinek nehéz. Az ő bajuk miatt főjjön az ő fejük.
nov. 3. 06:59
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert aki nem hiszi el az nem rajongó, hanem tájékozott. Minden autógyár szenved. Sőt más területeken is vannak bajok. Nálunk extrán érződik, de van egy kisebb válság a világban. Nem kell kongatni a vészharangot, pont egy ekkora mamut miatt mint a VAG csoport. Egyszerűen reagálnak, átstruktúrálnak és mennek tovább, mert van háttér.

Mennyire kongattad a vészharangot, amikor az Opel-t adták vették és mit szóltak a fanatikusok? Csak, hogy egy másik példát mondjak. Valahogy mégse omlott tőle össze a márka

nov. 3. 07:54
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Lesz még Pécsen VW gyár.
nov. 3. 08:08
 8/13 anonim ***** válasza:

Most jelentették be a németek, hogy a Robert Bosch gmbh konszern is rekord leépítésbe kezd. Az egyik legnagyobb autóipari beszállító.

A másik a ZF, ők is óriási mínuszban vannak. Ott már elég egy rosszabb ágazati előrejelzés, hogy bepánikoljanak a részvényesek és menekülni kezdjenek, akkor beszakad az ő árfolyamuk is.

nov. 3. 16:01
 9/13 Szolovjov ***** válasza:
30%
Sikerült elérni az USA-nak a célját, letérdeltette a német gazdaságot.
nov. 3. 22:00
 10/13 anonim ***** válasza:
De ezt hogyan érte el 9-es?
nov. 4. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!