A Volkswagen rajongók miért nem hiszik el, hogy hatalmas problémák vannak a konszernnel és folyamatos gyárbezárások jönnek?
Ez téged mennyiben érint? Mennyiben befolyásolja és gátolja ez a mindennapi életedet? Ott dörömbölnek az ajtódon, és üvöltözik, hogy: "Akkor se hisszük el, hogy problémák vannak a VW-konszernnel és nem hiszünk a gyárbezárásokban sem"? Fenyegetnek, hogy ha rémhíreket terjesztesz, akkor majd jól elkapnak, és kukoricán térdepeltetnek? Gyanús fekete VW-ek köröznek körülötted, bármerre is jársz, és morzéznak a fényszóróval, hogy "Nem hisszük el"?
Bocsi, ha lekezelőnek tűnök, de tényleg érdekel.
Üdv,
Egy kíváncsi, jogsi és autó nélküli, tudatlan, laikus érdeklődő.
Szerintem a VW rajongók köre a igazi régi eredeti német VW-sek ből áll.Bogár,Golf 1-2-3-4,Caddy Mk1,Transporter 1-2-3,talán 4,stb.iylesmikből.
Az újabb VW-ek már csak az itt-ott gyártott fogyasztói társadalom szemetei VW emblémával ellátva,mint sok hasonló autómárka.
Nekem is egy 24 éves VW-em van és igen elhisszük a problámákat,de ez nem csak kimondottam erre a márkára igaz,hanem sokminden másra is,ami pl.nem is autó.Tömegtermelés van,árutúltermelés rengeteg területen.Millió tonna számra eladhatatlan műanyag kínai cuccok.
Azért, mert aki nem hiszi el az nem rajongó, hanem tájékozott. Minden autógyár szenved. Sőt más területeken is vannak bajok. Nálunk extrán érződik, de van egy kisebb válság a világban. Nem kell kongatni a vészharangot, pont egy ekkora mamut miatt mint a VAG csoport. Egyszerűen reagálnak, átstruktúrálnak és mennek tovább, mert van háttér.
Mennyire kongattad a vészharangot, amikor az Opel-t adták vették és mit szóltak a fanatikusok? Csak, hogy egy másik példát mondjak. Valahogy mégse omlott tőle össze a márka
Most jelentették be a németek, hogy a Robert Bosch gmbh konszern is rekord leépítésbe kezd. Az egyik legnagyobb autóipari beszállító.
A másik a ZF, ők is óriási mínuszban vannak. Ott már elég egy rosszabb ágazati előrejelzés, hogy bepánikoljanak a részvényesek és menekülni kezdjenek, akkor beszakad az ő árfolyamuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!