Milyen hidraulikus prést vegyek?
Figyelt kérdés
Átlagos személyautók kerékagy-csapágy cseréjéhez mekkora hidraulikus présre van szükség? Elég egy 6-8 tonnás, vagy feltétlen nagyobb kell? A kisebbeknek sokkal barátságosabb az árazása, nem költenék rá feleslegesen magasabb összeget. Köszönöm a válaszokat.nov. 10. 13:30
1/4 anonim válasza:
Műhelyt rendezel be és ebből szeretnél élni, vagy csak most cserélned kell egy (pár) csapágyat?
Ha az előbbi, akkor a profi szerszámon ne akarj spórolni, mert az occó a végén drágább lesz.
Ha az utóbbi akkor meg inkább menj el egy márkaszervízbe, ahol szerszám is van, meg tudják azt is, hogy mik a technológiai lépések.
2/4 anonim válasza:
Normál esetben elég egy 6-8 tonnás, de értem én már el 23 tonnát úgy, hogy meg sem moccant a csapágy, muszáj voltam kimenni palackot töltetni. Szóval sosem lehet tudni. Ha van papírod és tudsz szerezni oxiacetilént, akkor az kb. minden gondodat megoldja, de anélkül könnyen belefuthatsz olyanokba, amikhez a 6-8T édeskevés.
3/4 anonim válasza:
Legtöbbször elég. Peugeot Boxer-é volt, hogy 100 Tonnán indult meg, vagy lánggal vágtuk. Befelé mindig beletolja.
4/4 A kérdező kommentje:
"Befelé mindig beletolja."
Azzal nem is szokott gondom lenni. Menetesorsós szilentszerelő szettel eddig simán be tudtam préselni a kerékagy-csapágyat is. Persze hidraulikus préssel ez is gyorsabban és könnyebben megoldható lenne.
A szétszedés a nagyon melós a csúszókalapáccsal. Ezt szeretném egyszerűbbé tenni hidraulikus préssel, és ha elég hozzá a 6-8 tonnás, akkor vennék is.
nov. 10. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!