Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt a gumiabroncsot már le...

Ezt a gumiabroncsot már le kell cserélni ?

Figyelt kérdés
[link]
nov. 10. 09:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
34%
A profilmelyseg jo meg, sajnos az ujabban gyartott gumik hamar berepedeznek. Ez milyen idos?
nov. 10. 09:45
 2/21 A kérdező kommentje:
4 és fél éves négy évszakos Continental.
nov. 10. 09:52
 3/21 anonim ***** válasza:
28%
Akkor boven hasznalnam meg tovabb, ha nincs kikemenyedve. Conti 10 evig ajanlja hivatalosan az abroncsait.
nov. 10. 09:55
 4/21 anonim ***** válasza:
31%

3-as: a 10 évet inkább úgy kell érteni, hogy mondjuk ha 5-6 évig áll raktárban te még akkor is felrakhatod 4 évig.

10 évig a napon egyik abroncs sem fogja bírni.

Neked kell érezni, hogy gáz-e. Ha nincs vele probléma, hogy csúszik vagy hosszabb a fékút akkor nem cserélném.

Ismerősi körben az a tapasztalat, hogy Michelin Crossclimate is kb 4. évben már nem úgy tapad, főleg télen.

nov. 10. 10:05
 5/21 anonim ***** válasza:
20%
10 eves nalam nem volt gond veluk telen sem, de jellemzoen elobb elfogy.
nov. 10. 10:07
 6/21 anonim ***** válasza:
33%

:O Saccra én olyan 8 évesnek mondtam voltna. Iszonyatosan szét van repedezve. Gondolom utcán áll a kocsi, nem ritkán napon. Én nem kockáztatnék, cserélném.

Pár éve ettem fel én is ide hasonló képet, uyganebből a célból. Engem le csóró hülyéztek, meg hogy életveszélyes vagyok, pedig azok Bridgestoneok közel nem voltak ilyen állapotúak.

nov. 10. 10:25
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
A gumimarketing elert ide is, dobaljuk ki a 4,5 eves abroncsokat. :D De a legjobb 2-3 evente cserelni..
nov. 10. 10:29
 8/21 anonim ***** válasza:
33%
Semmi baja, én 20 éves gumit használtam tavaly most keményedett ki veszélyere így cseréltem használt 5 éves gumira.
nov. 10. 10:30
 9/21 anonim ***** válasza:
20%
A Continental nem 10 évre ajánlja, hanem mint minden nagy gyártó, azt mondja, hogy 5 éves koráig árulható "új" gumiként, és ha elmúlt 10 éves, akkor akármilyen állapotban is van, dobd ki. A Conti is azt ajánlja, hogy ha mondjuk kétéves gumit vettél, hét év után dobd ki. Persze nyugaton ezt be is tartják, azokat a gumikat veszik az emberek itt meg keleten, mert jó még. Hát, van, amelyik tényleg jó még és felesleges rajta aggódni. Nekem is most 13 éves gumi került le a motoromról, semmi gondom nem volt, csak az első elkopott, és szettben cserélem. De ami ennyire repedezett, azt én inkább cserélném, ha van rá pénz.
nov. 10. 10:32
 10/21 anonim ***** válasza:
0%

Meselj meg...

Continental empfiehlt, dass alle Reifen, die gemäß ihrem einvulkanisierten Produktionsdatum älter als 10 Jahre sind, durch jüngere ersetzt werden.

[link]

nov. 10. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!