2001-es 1.4-es Toyota Corolla E11, 2700km alatt egy liter olaj elfogy, ez normális?
Figyelt kérdés
SZiasztok!
2001-es 1.4-es benzines Corolla, 140ezer km van benne.
2700 km alatt elfogyott egy liter olaj. Ez normális?
nov. 7. 20:28
21/23 anonim válasza:
Nekem is volt e11 corolla, de a vvti előtti. Az is fogyasztotta az olajat, 1000km/1L, töltögettem, használtam, aztán egyszer csak 260 km alatt megevett 1 litert, elkezdett füstölni is mint állat. Ment is afrikába. Pedig nagyon szerettem és nagyon sokat költöttem rá az értékéhez képest. Ez van.
22/23 anonim válasza:
Csak a "A Skoda Octavia 1.6 CR TDI szinte csak hosszú távon használva, autópályázva, új korától 10 ezrenként 2-2,5l-t evett." lepontozósoktól kérdezem, hogy miért?
Mert nem a konkrét problémára válaszoltam, csak jelezni szerettem volna, hogy akár egy új autó is eheti az olajat?
Vagy mert nem ette? De ette. Én hordtam 30 ezrenként szervízbe és ott már be volt készítve a csomagtartóba a megmaradt fél liter + 1l és volt hogy vennem kellett mégegyet a következő kötelezőig, hogy elérje a nívópálcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!