Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autómata váltó, mitől tud...

Autómata váltó, mitől tud búgó hangot adna menet közben?

Figyelt kérdés
Tűrhetően vált, fordulat sabil, csak búg, hallani, hogy valami forgó alkatrész adja ki a hangot.
ma 16:10
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Vezérlés, turbo, hengerfej új.
ma 16:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Búgást csapágy szokott kiadni. Nem lehet hogy kerékcsapágy? Váltásnál változik a hang vagy sebességre vagy motor fordulatra vagy mikor?
ma 16:18
 3/14 A kérdező kommentje:
Ha leveszen a gázról a lábam, nem adja ezt a hangot. Tehát, ha csak gurul az autó. Igy kerékcsapágy nem lehet, ugye?
ma 16:27
 4/14 A kérdező kommentje:
*tehát, ha csak gurul az autó, nincs ez a hang
ma 16:28
 5/14 anonim ***** válasza:
#3 Akkor nem, ugyanis kerékcsapágy hang csak sebességre változik. Akkor inkább pl. generátor csapágy, de meg kell hallgatni közelebbről a motortérben, míg valaki nyomkodja a gázt üresben.
ma 16:31
 6/14 A kérdező kommentje:
Azt is próbáltuk. Üresben semmi hangja nincs. Menet kozben van csak, ha gázt adok neki. Ezért jutottam arra, hogy ez tuti váltó lesz.
ma 16:34
 7/14 anonim ***** válasza:
#6 Igen vagy ha kuplungos automata(belül) akkor lehet a kinyomó csapágya is. Sajnos ez nem lesz olcsó mulatság.
ma 16:37
 8/14 A kérdező kommentje:
Fokozatmente automata, audi a6 avant 2012. Mar rament több mint 1 millió, de még most se jó. 👌😄Akinek egy kis esze van, audit, bmw-t, mercit nem vesz. Nekem nem volt.
ma 16:41
 9/14 anonim ***** válasza:
#8 Egyetértek, viszont mi meg Toyota Priusra költöttünk 1,5 milliót és még olajfogyasztós a motorja úgyhogy nem feltétlen márka függő. Szerintem egyszerű szívóbenzint kell venni manuális váltóval ha valaki keveset akar rákölteni. Ezen belül is japánt és jó állapotút. Egy prémium márkánál nem is sok az 1 millió forint ráköltés. Főleg ha német.
ma 16:48
 10/14 A kérdező kommentje:
Persze. De na, 1.3 millió és nem tudok még boltba se elmenni,mert nincs autóm. Azért gáz. Egyébként 2.0 benzines, nem vagánykodni vettem, családi autónak lett volna vásárolva.
ma 16:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!