Az autószerelőkben meg lehet bízni?
Szerelőt keresek, viszont nem igazán bízok meg egyikben sem. Egyikőjük sem közeli ismerősöm, vagy barátom, így tartok tőlük. Annyi rémtörténetet hallani. Attól félek, hogy nem cserélik ki azokat az alkatrészeket amiket kérek, gondolván úgyse tudom leellenőrizni, hogy felrakták-e az új vízpumpát, vagy friss olaj van-e a motorban.
Van erre valami módszer, vagy olyat kell keresni, aki 100% hogy nem ver át.
Az még a jobbik eset, ha csak 3 napot áll. Nekem több mint két hete van már nála és még most sincs kész. Mindig csak holnap...
Ezért is keresek másikat.
Esetleg ha cserélt valamit, kérdezd meg megtudja e mutatni a régi alkatrészen a hibát. Ha nem tudja, akkor ugye vagy sietve kidobta (szerintem nem szokás), vagy nem is cserélt semmit.
Előre nem nagyon lehet megmondani, ki a megbízható, ez zsákbamacska.
A XXI. században nem tudod lecsekkolni a véleményeket?
Nem biztos, hogy kellene így ilyen dolgokat önállóan intézni, férjed nem tudja megoldani helyetted?
Baráti körben érdeklődj.
Én is így találtam. Nem volt még gond a javítással.
Nehezen lehet vele szót érteni, meg önfejű, de ez nem baj.
Mondjuk nem kehet hozzá semmilyen alkatrészt vinni, valaki már ezt is lehúzásnak érzi.
De mondjuk fogorvoshoz sem viszek tömő anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!