Az autószerelőkben meg lehet bízni?
Figyelt kérdés
Szerelőt keresek, viszont nem igazán bízok meg egyikben sem. Egyikőjük sem közeli ismerősöm, vagy barátom, így tartok tőlük. Annyi rémtörténetet hallani. Attól félek, hogy nem cserélik ki azokat az alkatrészeket amiket kérek, gondolván úgyse tudom leellenőrizni, hogy felrakták-e az új vízpumpát, vagy friss olaj van-e a motorban.
Van erre valami módszer, vagy olyat kell keresni, aki 100% hogy nem ver át.
tegnap 20:04
1/2 mindentudó99 válasza:
Van amelyikben meg lehet van amelyikben nem. Én a 3. szerelőmmel vagyok úgy hogy végre találtam egy normálisat. Nem csak az atverés lehet gond hanem hogy mindent bevállal némelyik erőn felül csakhogy nehogy máshoz vidd. Aztan ott áll 3 napig anélkül hogy hozzányúlna. A mostanihoz visz pl hétfőn ha egyszerű dolog aznap kész. Ha bonyolult akkor azt mondja csütörtökre kész. Ami mindíg szerdát jelent. Ha drága az alkatrész mindíg felhív miatta hogy rendelheti e. És meg olcsó is. Na valami ilyet keress . Neten a lakhelyed szerinti f.csoportban érdeklődj.
2/2 A kérdező kommentje:
Az még a jobbik eset, ha csak 3 napot áll. Nekem több mint két hete van már nála és még most sincs kész. Mindig csak holnap...
Ezért is keresek másikat.
tegnap 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!