Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Léteznek még jó állapotban...

Léteznek még jó állapotban levő szívódízeles autók vagy már rohad az összes?

Figyelt kérdés

nov. 5. 11:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Milyen autózási szokásod van hogy szívó dízel kellene?

Vidéki kisvárosban futárnak egy 1.5 D Saxot el tudok képzelni, egyébként minek.

nov. 5. 13:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem egy 33 éves szívó 1.7 dízel astra van.

Fehér, lépcsőshátú.

Olajat, vizet nem eszi, 403000km van benne, megy akár 140-et is.

Kaszni teljesen jó, kisebb rozsdák vannak rajta.

Gondolkodtam az eladásán, de ha megjelenik valami mamuluk, és nekiáll alkudozni mindenféle hülye dumával,inkább felgyújtom az autót.

300 lepedő alatt biztos nem adom.

nov. 5. 15:46
 13/17 anonim ***** válasza:

12es, világos, nekem is volt astrám, sírva engedtem el a rozsda miatt 30 évesen, nem szívó dé volt de mindegy.

De ha most vennem kellene egy autót nem tudok elképzelni azt az élethelyzetet hogy egy szívó dízelt vegyek, kivéve a fent említett saxo esetet.

Vezettem sdi 4es golfot, mivel 4es golf, egy masszív, modern autó volt, de nagyon lomha, és zabálta már az olajat, nagyobb távot meg biztosan nem mentem volna vele a rövid váltó miatt, autópályán nagyon hangos volt.

Szóval 2024ben szerintem már nincs értelem. Egy TDI mindenben többet tud, kevesebbet is fogyaszt. Talán majd kell benne cserélni egy turbót? Hát istenem, az sdi-t meg megkell majd gyűrűzni meg hengerfejzni....

nov. 5. 16:01
 14/17 A kérdező kommentje:
8, ott halt meg a dolog hogy egy normális allapotu dízel sincs fent ezekből a modellekből hahun, 90% benzines hulladék vagy javításra szoruló példányok
nov. 6. 06:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Mert nem oda teszik fel őket 😉
nov. 6. 09:42
 16/17 A kérdező kommentje:
Akkor milyen megbízható oldal van még a hahun kivül?
nov. 6. 09:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de a patika állapotú régi merciket nem érdemes itthon árulni...

Németországban sokkal többet fizetnek érte.

Facebook mercis csoportokban néha előkerül 1-1 brutál állapotban lévő, tényleg kevés km-es de a magyaroknak nem igazán van erre 4-5-6 millió forintjuk mert ezt már tényleg csak hobbiautónak vennék meg, annyira kár lenne napi használósban lelakni.

Mondjuk ha én gazdag lennék tuti "lelaknám"...

Nem érdekelne, egyszer élünk, ki akarnám élvezni az autó vezetés részét is az életnek.

nov. 6. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!